Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Cro Dragster projekt
dario007:
Cini mi se da ti nece igrati,da bi moglo tuc u ramu,jer bez obzira sto ne dize puno mijenja i kut pa je pitanje kako bi do serafa dosao...
v3kac:
Prije 15 tak godina kod takvih problema mi ja i ekipa smo radili sami prirubnice komplet od inoxa i sa gumicom za brtvljenje.
Dragster 50:
Naručit ću ovu, ona je pod 90°, pa mislim da bi se moglo tu dobit koliko fali. Nisam baš za soluciju izbacivanja filtera van, prije bi napravio rupu u kadi ako ona bude smetala.
https://www.scooter-attack.com/en/product/air-filter-air-box-polini-90-angle-46mm-blue-226374
Dragster 50:
Evo, sad ti budi pametan. Imam 4 različite centralne nogare, sve za Minarelli i na novu mašinu ne paše nijedna.
Nova zapinje za auspuh sa unutarnje strane, stavim onu sa Malossi mašine na kojoj stoji savršeno, ne pašu ni federi a ni kut, naginje previše na desnu stranu. Jutros skinem sa plavog Dragstera, i na njega stavim novu, stoji odlično (prve dvije slike) a ovu sa plavog stavim na ovog i ni ona ne paše, zapinje od gumu. 🤦🏻♂️
Sad ću naručiti za Yamahu Jog, jer druge opcije nemam.
Dragster 50:
Pozdrav svima. Već 10-tak dana se skoro ništa nije radilo, osim mozgalo kako šta napraviti. Problem centralne nogare nije u njoj nego u onom dijelu na koji se ona spaja.
Krajevi bloka, gdje se spaja centralna, su malo prošireni sa obje strane, i tu se stvara luft zbog kojeg se čini da ne pašu. Pada mi na pamet da napravim neke uloške koje bi ugurao prije montaže, ali kako, od čega, nemam pojma. I još bi vanjski dio trebao biti konus. Dimenzije nemoguće odrediti. Pada li ikome išta na pamet😁
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju