Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Cro Dragster projekt
Dragster 50:
Stavljena glavna dizna 84, u njemu bila 82, igla zub 2/5, mala dizna nije zatvorena, pa ju nisam ni mijenjao, a nisam ju mogao ni izvaditi. Stavio gas sajlu, otvara i zatvara do kraja.
E sad pitanje, koliki kut karburator podnosi bez posljedica?
Na slici se vidi položaj, ali bi ga još malo okrenuo u lijevu stranu ako smijem.
Dragster 50:
Već treći dan pokušavam riješiti položaj karburatora i centralne, i jednostavno, ne ide. Karburator da bi stao između rame, zajedno sa filterom, mora biti u takvom položaju, da je pitanje dal bi uopće mogao odraditi ono što treba. Ili karb udara u cilindar, ili se filter odbija od rame i lomi prirubnicu.
Centralna je priča za sebe, nova udara u auspuh sa onim dijelom gdje se kače federi, stara sa Malossi mašine toliko pleše da ju je bolje ne imati, a i feder ju ne dotegne, a na Malossi mašini stoji u milimetar.
Ovo mi je zadnji Dragster projekt, ako ga uopće i dovršim, jer raditi išta drugo, dok ovo ne riješim nema smisla.
dario007:
Imam ti podizac od Polinija koji ide pod tu prirubnicu,znaci digne kut i odigne ga jedno 5mm,pa ako ti moze pomoc mogu ti ga poslat,meni ne treba...
Dragster 50:
Mogao bi probati, jer nisam siguran dal' će udarati u nosač. Vidi se na slici da na nosaču imam još jednu štangu koja se veže na stražnje vilice.
Dragster 50:
Postoji par solucija, rezanje nosača mašine, varenje i kemijanje, i izbacivanje unutarnjeg blatobrana, i premještanje karburatora iza, to ne dolazi u obzir. Druga solucija je ispod na slikama.
Mislim da se radi o S6 prirubnici koja izbacuje karburator van i ima 6mm do rame, ali ne znam dali postoji za CP 19, na slici je 26. Naravno, solucija sa stavljanjem Dellorta 17,5 je zadnja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju