Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Cro Dragster projekt
Dragster 50:
Kad pročitam ovo iznad glava me zaboli, ali....
Evo jedna lijepa vijest, Dragsteri su tu, ali još ljepša, imao sam posjetu od kolege Pčele i njegove supruge, i hvala im na tome. Pčeli pokazao Dragstere, pa je uspio i provozati bijelog. Evo koja slija, ali sam prekrio face, j#batga.
PchelaUbica:
Svaka cast tebi na dragsterima i na gostoprimstvu. Ostao sam iznenaden kad sam ih vidio. Znaci pazilo se na svaki detalj i vidi se na prvu da je ulozeno puno truda u njih. A pogotovo bijeli, koji me odusevio jer se nisam nadao da tako dobro ide sa malossi sportom. Bilo bi steta da si ih prodao. Jer ovo nema tu vrijednost
Dragster 50:
Blic pitanje 😁
Koliki postotak produženja sekindara na Minarelliju može izvući DR EVO, City16, CP19?
Konkretnije, hoće li 12% imati učinka, ili je bacanje love? Pitanje je za iskusnije forumaše, jer ja se sa tim još nisam igrao.
challenbeen:
--- Citat: Dragster 50 - 30 Kolovoz, 2022, 22:19:33 ---Blic pitanje 😁
Koliki postotak produženja sekindara na Minarelliju može izvući DR EVO, City16, CP19?
Konkretnije, hoće li 12% imati učinka, ili je bacanje love? Pitanje je za iskusnije forumaše, jer ja se sa tim još nisam igrao.
--- Kraj citata ---
Ako je mene izvlačio sa 7% i mojih 140 kg onda ce i tebe sa tvojim kg :D
Dragster 50:
Nisam na to mislio, nego hoće li taj "setup" imati snage da izvuče tih 12% iz getribe?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju