Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Cro Dragster projekt
matija84m:
--- Citat: Dragster 50 - 21 Lipanj, 2022, 17:36:46 ---Jutros stavio Multivar 5,6gr i umjesto Malossi remena vratio Polini-jev. Meni ovako više paše, ne dreči kroz grad, mirniji je, sporije razvrti, a možda je i stvar navike. Mislim da ću morati podšajbati bolcnu, jer mi pri kretanju zavibrira, znači ne hvata remen jer nije legao skroz.
Pa ljepse je za vozit kad ne skace u veliki okretaj sa manje gasa. Tako da se mozes vozit sa manje gasa na manje okretaja i prosuljat se necujno kad zatreba.
Mozes odrzavat putne brzine sa manjim okretajom bez drecanja. A opet kad napucas pun gas skoci na max i ide ko strela :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
PchelaUbica:
A moras barem onu serijsku 1.3 ak je polini/ malossi remen
Poggiali:
tebi ovo ne dize kak treba, poigraj se sa podloskama, trebalo bi skoro do kraja ici remen
Dragster 50:
Prva slika, sa 1,4mm šajbicom, matica ne hvata navoj do kraja, a i onaj dio kurble hvata zube na radilici možda 1mm.
Druga slika, vraćeno kako je i bilo, i na obje slike se vidi do kud remen izlazi.
@Matija, to je to👍🏻
@Poggiali, slika na koju misliš je sa JCosta variomatom, a on je veći od Multivara, bile su slike usporedbe u temi.
Dragster 50:
Sad mi je puk'o film na tehničkom. Dragsteri odjavljeni, spremljeni i to je to, nastavljam pješke, jer se po gužvama sa autom neću je#at. Već šestu godinu dr#anje po tehničkom za komplet ispravne skutere..... Danas me ruši, pazi sad, jer mu se čini da štop svjetlo radi prejako. Skuter prije mene, znam vlasnicu, ne rade žmigavci, far ni štop, a ni km sat, prolazi iz prve. Nema ovo više smisla nikakvog.
Plavi je u prodaji, iako sam 99% siguran da nakon ljeta ide i on van, ako ne ode prije. Malo ohladiti glavu, ali brijem da bi se polako počeo svega rješavati, pa makar u dijelove.
Treba prespavat, ali mislim da je to, to, nažalost.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju