Tehnički kutak > Garaža

Derbi Atlantis 70 by matija

<< < (20/43) > >>

matija84m:
Danas malo trpnuo u 50 klasi :headbang:
Zamorce ide ko propuh, za pretjecanja pri vecoj brzini se osjeti da je 49ccm, ali ide svejedno.
Od radova je trebalo samo gorivo natocit i pali na zub :icon_thumright:

site upload picture free

matija84m:
Zamorce se opet vozi :headbang:
Mini trip do dragonosca di mi je pocela crkavat svjecica. Dario uskocio sa drugom i pegla se dalje.
free photo upload and share

matija84m:
Zamjenska vodena pumpa je propisala :angry9:
Kinez ju napravi tako da dura dvije godine, vozila ili ne. Ova bas i nije puno vozila, cca 6000 kilometara.
Znam za jos jedan slucaj di je propisala za dvije godine sa cca 2000 kilometara.
Znaci nema racunice. Taman da ti ju neko pokloni vec te je zajebal :toothy12:

Znaci samo orginal :icon_thumright:
Ovaj puta polovna org osovina sa semeringom koji dolazi uz org piaggio vodenu. To je crni KOK semering.
Pa da vidim bas kolko ce to moc podurat. Ipak je osovina najslabija tocka, a ne semering. I dok je osovina dobra semering ce drzat.

Corector:
Oduvijek prakticiram samo original, i nikad takvih pi*darija da krecim 2 puta, pogotovo danas kad je rad skupocijen, na to se ne isplati ni pomisljatq.

matija84m:
Evo i sluzbenog pocetka slaganja midrace atlantisa :headbang:
Falili su neki osnovni djelovi da se pocne radit.
Zhaljujem Dariu 007 na podrsci sa nekim djelovima. I clanu Fran_hr koji mi cuva blokove vec pola godine. Napokon danas tripnuo po blokove da pocnu radovi.

Bit ce pranja ali to je sastavni dio ovoga posla odnosno igre oko skutera :icon_thumright:
E sada moze kisa padat danima, imam se cime igrat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju