Tehnički kutak > Garaža
Derbi Atlantis 70 by matija
matija84m:
Ne zanima me gmizanje.
Radije serafim i vozim se ko svi ostali u prometu.
zvonkec92:
--- Citat: matija84m - 17 Lipanj, 2020, 15:11:32 ---Ne zanima me gmizanje.
Radije serafim i vozim se ko svi ostali u prometu.
--- Kraj citata ---
Ja isto uvijek glasam za kemije i karabudzenje makar se i šerafilo svaki dan umjesto "samo francuz samo serijala samo gmizanje po cesti" To su strucni izgovori za one koji neznaju budzit, kemijat, pripasivat, proizvodit home made dijelove itd...
Corector:
Ja najvise volim kad od smeca koje nitko ne priznaje, napravim stroj, i to na nacin da sve doradim, zamislim, proizvedem svojim rukama, i onda to lijepo dugo neprekidno vozi, cak i pojuri, a ja sav ponosan. Dakle neovisnost u prvom planu.
A ovo da sam neki grdi fanatik koji vice samo moje samo moje, a gore pola dijjelova od talijana i kineza, te da sve kupujem, narucujem i cekam pa masno placam me uopce ne zanima niti mi se svidja takav pristup.
U svakom slucaju mi se ne svidja gmizanje, koji je to vrag? Radje bih onda slagao pogon na vjetar, ili preko struje, ali sa olovnim akumulatorima...
zvonkec92:
Neki zato i voze mrtvu serijalu jer su djelovi za francuze enormno skupi pa se ne isplati nit budzit nit npr grobinu dizat iz mrtvih.
matija84m:
Zanimljivo je to da se ovaj talijan ne kvari jer je serijala i izdrzljiv je :icon_thumright:
Ide ko propuh i moze stat na crtu sa svima pezojima i slicnima
U full ganjacini trosi 3.5l
Drzi se na ravnici oko 95gps-a
Nerijetko se raspegla i do 106gps-a ako gravitacija to dozvoli.
Tjuniran je malossi multivarom i arow spuhom koji radi na 9000 okretaja
Masina se vrti manje nego sa bacvicom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju