Tehnički kutak > Garaža
Derbi Atlantis 70 by matija
dario007:
Svaka cast,vraski dobar posao si napravio.
Corector:
Odlicno repariras variomate! Vidim sprema se i tuning jos nekih variomata.
matija84m:
Da da ovo bu sada vrhunski :icon_thumright:
Plan je i bio da se tako napravi, ali me moj tokar odgovorio i napravio po svom. S obzirom da za ovakve stvari treba puno volje i znanja mislim da to moze jedino zvonkec preradit da bude vjecno :headbang:
Tako da sam odlucio poslat vario k njemu i evo rijesio ga je odma. Svaka cast :headbang:
Evo kako to sada izgleda. Pa neka se uce injzinjeri u malossiu i poliniju :toothy12: Sada bu to duralo barem 7x duze od njihovog fusa u tvornici.
Zracnost na hladno 0.01mm.
matija84m:
Nemojte da vas ova slika zbunjuje. Zvonkec nije trazio nikakve novce za ovu preradu :nono:
down home cooking near me
Ja sam mu po vlastitoj savjesti poslao 100 kuna da ima barem za pivicu dok radi da mi nije zedan. Eventualno da mu ostane za postarinu ako ce mi variomat poslat postom.
Inace znam iz iskustva da ovakve prerade "majstori tokari" ne vole jer se gubi puno vremena koje oni nemogu naplatit.
Znaci cjena sata+potroseni sati to bi kostalo vise ili jednako kao novi variomat. Ali u praksi je situacija drugacija, jer orginalna piksa koja dode sa variomatom nije kvalitetna kao ova od serijskog pia variomata.
Ove pikse su se bezbroj puta pokazale kao najbolje i najizdrzljivije jer dugo vremena voze bez pada performansi. Zato je cilj da se ugrade bas te pikse bez obzira na cjenu, jer tezim za kvalitetom :headbang:
zvonkec92:
Reko sam ja odma sa netreba nikaj platit, meni je gust ozivljavat ovakve nevaljane stvari :D dok bi ih neko drugi bacio u smece
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju