Tehnički kutak > Garaža

Derbi Atlantis 70 by matija

<< < (30/43) > >>

matija84m:
Ide derbi ko pravi :icon_thumright:
Bit ce aktualan sada preko zime za krace voznje i divljanja :toothy10:
A dna bi trebala ostat triperska veverica, moram samo vidit kaj slozit, koji setup :dontknow:

matija84m:
Uspio sam video snimit sa jednom rukom.

Corector:
Gledam, trazim kazaljku, kad ona otisla vec u nepoznato. Ali draze mi je nekako pogledati snimku od vertikale kako dize kazaljku, kao najobicnija serijala, a potpisana je sa stejđ18 razinom.

matija84m:
Hahaahh kad navuce 93 po lazljivom satu. Samo peza :headbang:

A ovo je bas nezgodno za snimat kad sa jednom rukom treba dat pun gas i samo gledas kamo ce krenut, a mozda i na leda.
Nadam se da ce bit prilika da se snimi koji drag za usporedbu, tu ce se vidit koju moc ima derbi.

zvonkec92:
Projekat se jos malo blizi zavrsetku a na red je dosao i stari multivar kojeg je trebalo prepiksat i slozit da performanse budu stalno na 100% bez ikakvih gubitaka i rupa. Jucer mi postar donio paketic od matije, odma sam se primio posla i odradio multivar u najkracem mogucem roku uz kvalitetu posla bolju od tvornicke... Neko prije ko mu je radio piksu uopce nije na stroju centrirao vario nego stegnuo bilo kak i potokario piksu da je vario kasnije iso u ekscentar, cudim se da se te vibracije u voznji nisu osjetile s obzirom da je za 0.6mm to bilo van balansa.

Potokario staru piksu i jos 2-3 desete skinuo aluminija iz varia da bude 100% ravno i po toj mjeri napresao komad aluminija koji sam prethodno napravio veci za 15 stoti, dodatno ga namazao crvenim loctiteom za dosjede da nebi to kuda pobjeglo al nemoze ni da oce jer je bilo potrebno 12 tona da se upresa do kraja... Zatim tu ubacenu aluminijsku piksu potokario na 23.82 i upresao pikse iz serijskog piađo variomata koje su vanjskog promjera 24.04mm

S tak velikom razlikom u toleranciji sam dobio da su se upresane pikse stisnule na cca 19.80mm da ih opet nakon centriranja mogu potokarit na toleranciju

Za kraj jos skratio malossi bolcnu na mjeru serijske

Ispolirano vs neispolirano

Ispolirano skroz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju