Ostalo > Razne offtopic teme :)
Otisao u KFC, al' prvi put
dario007:
Kako sam radio u Avenue Mallu kao vatrogasac,imali smo periodicke preglede svih kafica i restorana u svrhu pregleda njihovih aparata,mjesta gdje stoje i stabilnih sustava za gasenje pozara.Uglavnom nije bitno to,nego da je kuhinja u KFC-u katastrofalno losa sto se tice higijene,od masnog poda,brasna po svuda,liku koji je znojan i kapa po svoj toj hrani.Neuredni su do bola i ja osobno sam u kfc-u pojeo 2 puta prije nego sam to vidio,nakon toga nijednom vise.
I ovo nije slucaj da sam slucajno naletio na to,to je tako bilo ucestalo.
Sto se tice Mc'donaldsa daleko su najuredniji od svih restorana u Mallu,od samih garderoba,podova i opcenito kuhinje i radnika,te odnosu prema svemu tome,jer jedino kod njih covjek koji nije zaposlen mora obuci kutu da bi usao u kuhinju.
Eto toliko o tome kako to izgleda tamo sa druge strane,koliko god je Mc'donalds na losem glasu,higijena je na zavidnom nivou i ako negdje moram pojesti nekaj na brzinu,to bude tamo.
avr freak:
Ne volim brzu hranu i ne unosim ju baš osim ako je kritično i baš ništa drugo nema na izbor. Kad se i hoću najesti 150kn otiđe
jako brzo a kad dođem doma otvaram frižider i dva dana smrdim po tome. ;D
Volim pojesti dobar Wok, ima ga u City centru gore. Vidim kaj priprema i stavi mi unutra ono kaj je meni po volji, tak da to bi preporučio
uvijek prije mca i kfca, jako nezdrava hrana koja nikome ne treba.. kaj se dogada iza u toj kuhinji samo oni znaju.
Znam da ste svi u okolici Zga bili u Mc Persu i Ali Kebabi, ako već moram onda njih biram kao cheat day :icon_thumright:
luna500rr:
Meni je McShit dobar samo kad odeš negdi u 3pm pa odprilike znas sta te ceka tamo, da se ne eksperimentira s domaćim jelima... A vamo kod nas to nema smisla, skupo i bezveze...
Kad vec spominjete po mjestima, ja od fast food-a preporučam za solin a je to (pogotovo piletina u bijelom umaku ili pogača od piletine) te super pajo (više manje sve je super, koju kunu skuplje od ostalih fast foodova)...kod stobreča bili pivac, a u splitu ne znam sta bi preporucio, u dobrom mi je sjećanju pistaccio kod spinuta i popaj...
Što se čevapa tiče, zrinski u imotskom...koga sam god odveo rekao je da nije bolje probao...ja nema gdje ih nisam jeo, ostaje mi još samo u travnik kod harija za probat, tu cu tripnut cim snijegovi malo okopne po bosni :icon_biggrin:
ivano_007:
--- Citat: luna500rr - 22 Siječanj, 2020, 08:25:31 ---a u splitu ne znam sta bi preporucio
--- Kraj citata ---
Porcellino u Velebitskoj, pileća pogačica...
--- Citat: luna500rr - 22 Siječanj, 2020, 08:25:31 ---Što se čevapa tiče, zrinski u imotskom...koga sam god odveo rekao je da nije bolje probao...ja nema gdje ih nisam jeo, ostaje mi još samo u travnik kod harija za probat, tu cu tripnut cim snijegovi malo okopne po bosni :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jedni od gorih čevapa šta sam probao, za moj ukus. Lepinju tj. somun premažu s nečim šta mi nikako ne paše, baš nekako umjetni okus. Bio na 2 različita mjesto u Haria (uključujući i Travnik). Plus šta svi piju jogurt s čevapima, pa pio i ja, ne znam zašto ;D
luna500rr:
A svak ima svoj ukus, meni su u zrinskog predobri dok mi ovi po sarajevu i sl uglavnom ne odgovaraju zbog okusa loja koji slijedi posli :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju