Ostalo > Razne offtopic teme :)
Otisao u KFC, al' prvi put
dario007:
Jedni od Boljih koje sam jeo su bili na Krku u lokalnoj prcvarnici "Autogol",bio sa Corectorom.Decko jedan nam preporucio,prvo krenuo sa nekim cudnim jelima po fancy restoranima,Pero i ja ga gledamo koji ti je to vrag.Reko stari daj nam preporuci di ima rostilj dobar ili kakvi cevapi...
Restoran Domagoj u Bistri,tamo je sve top...Svima vec duzi niz godina preporucam taj restoran i tko je god otisao bio je zadovoljan i vracao se po par puta.
Majana- Sesvetski Kraljevec dost dobri cevapi i pizze,ali ono tamo odemo jer je u blizini,pa ono...
Najgori cevapi ikad koje sam jeo su bili u Klet Cinkuš-Hrv.Leskovac
Znaci od osoblja koje je traljavo.Prvo ne prebrise stol nego je pun mrvjca,zaboravlja narudzbe,ne donese osnovno za jelo,a to je sol i biber.
Cevapi,eto ja vam to nemrem opisat,ko da kupis najgore cevape u trgovackom centru kojima je 3 dana istekao rok i onda unutra nakrkaš bibera da nemres jest.Svi dobro znamo zasto su nakrkali biber...
Naravno u obicne cevape,nismo narucili Šiš da budu ljuti.
Lepinja je bez sosa,barutana i posipana vegetom.
Ispod lepinje po tanjuru su dekorirali sa barbikju umskom koji je bio slatkast pa je sve poprimilo to slatko.Sa tim istim umakom su posipali luk...
Znaci ostavili smo pola porcije.Stari je tamo vikao da su crveni bili od konobarice do cistacice.Na kraju kaze konobarici da mu je zao sto radi na takvom mjestu jer se sa takvom uslugom bude jos toga naslusala.
Naravno da je pitao i di je gazda da mu ove cevape nabije u glavu.
Platili,rekli nek pozdravi gazdu i da ga mi castimo sa ovim kaj je placeno.
Odlazimo od tamo i neke 4 zenske ulaze i hodaju prema ulazu,vice on meni stani tu.Spusti baja prozor i pita.Postovanje,jeste tu mislile ici na klopu,kao one da,da zasto??
Veli zato sto mi sad odlazimo i gore smece od hrane nismo u zivotu jeli,pa vas upozoravam da ne dozivite kao i mi.
Zenske kao hvala vam,okret i natrag u auto...
matija84m:
A nevjerojatno je kako neki rade i posluju sa katastrofalnom ponudom jela :icon_scratch:
ivano_007:
never gets old :frajer:
giannelli:
ne znam za vas, ali tamo di nema mc ii kfc, treba biti, jer sto moze izaci iz kucne radinosit je 10 puta teze od ove magle.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju