Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Trekker
Poggiali:
Jel peza ima mahle klipove ili ovo nije orig?
Corector:
Bas cudno kako je glava tako cista iznutra, kao da je netko prije tebe to slozio. Uljna pumpa ti pisa ulje van, pezina boljka, saniraj to da ne zariba.
dino73n:
Peža ima mahle klipove kao orginal u nekim verzijama. Moj speedy iz 2002g sa onom jačom masinom od 4kw je imao mahle klip.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Poggiali:
--- Citat: Corector - 18 Siječanj, 2020, 22:23:38 ---Bas cudno kako je glava tako cista iznutra, kao da je netko prije tebe to slozio. Uljna pumpa ti pisa ulje van, pezina boljka, saniraj to da ne zariba.
--- Kraj citata ---
ma i cilindar i klip su onak extra stanje, na cilindru se vide tragovi honovanja, a klip ima malo garezi ...
za uljnu me yebe kaj je sve ful masno i nemam pojma odakle curi :/ doduse crevce dovoda je nekako labavo nataknuto
jel se kaj mjenja na toj pumpi ?
Poggiali:
Cistim malo blokove, katastrofa tu ispod karba di je sve curilo, se toliko upeklo da sam prvo spahtlom strugao :S
Malo sam kvrcnu namotaje, i naceo jednu zicicu :( ak stavim ljepila preko oce to tak radit?
ovo masno iza namotaja, jel moguce da je od semeringa ili je nekako magnet bacao od uljne koja je poplavljena ili kaj bi bilo :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju