Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (10/53) > >>

Lezz22:
Pasu ti od vivacitya, stavis novu mast i stavis nove semeringe i drzat ce godinama a da su lose nisu ok su za sto su namjenjene. Rastavi ih i vidi u cemu je problem prije nego krenes u kupnju drugih.

Poggiali:

--- Citat: zvonkec92 - 17 Siječanj, 2020, 08:20:22 ---sklopi to nazad i prodaj dalje, bolje da si baotiana kupil nego to

--- Kraj citata ---
premalimi je baotian... u obzir je dolazio jos f12 i sr minarelli, al nijednog nije bilo u oglasniku, ostalo mi je sve premalo ili kina ili piaggio...to necu

Poggiali:

--- Citat: Lezz22 - 17 Siječanj, 2020, 10:40:35 ---Pasu ti od vivacitya, stavis novu mast i stavis nove semeringe i drzat ce godinama a da su lose nisu ok su za sto su namjenjene. Rastavi ih i vidi u cemu je problem prije nego krenes u kupnju drugih.

--- Kraj citata ---
tak cu i napravit

dario007:
Samo kakvog piaggia mozes dobit za 2500kn,neko zesce groblje...

Poggiali:

--- Citat: dario007 - 17 Siječanj, 2020, 11:38:40 ---Samo kakvog piaggia mozes dobit za 2500kn,neko zesce groblje...

--- Kraj citata ---
ma realno sve je groblje do 5k... al piaggio sam vozio i ne zanima me nis od 50cc....125,150  i 180 su mi "previse" za ono sto mi treba i na kraju debelo nerealno iznad cijene :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju