Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Trekker
mic:
--- Citat: ---ne znam jel se auspuh uopce može pjeskariti ili ga moram ručno šlajfat hahah ... :toothy12:
--- Kraj citata ---
Uzmes celicnu cetku za brusilicu ili bušilicu i skine se lagano i brzo sva boja sa auspuha bez oštećenja.
challenbeen:
--- Citat: mic - 17 Kolovoz, 2020, 00:08:06 ---
--- Citat: ---ne znam jel se auspuh uopce može pjeskariti ili ga moram ručno šlajfat hahah ... :toothy12:
--- Kraj citata ---
Uzmes celicnu cetku za brusilicu ili bušilicu i skine se lagano i brzo sva boja sa auspuha bez oštećenja.
--- Kraj citata ---
tako sam za sada i planirao... samo ne znam kad cu nac vremena za to jer ga stalno jašem hahahahah
Poggiali:
Ja sam pola spuha potopio u kantu sa octom, pola nije stalo radi grane jer ima km... a nisam imao vecu kantu i vise octa... kupis onaj najobiciniji alkoholni ocat u ducanu i ostavis 3 dana, ko da je pjeskareno... samo zacepi rupe, jer je muka iscjedit ocat ak udje....
e sad, posto moj drugi dio nije stao, ja sam ga mazao anti korozinom, to isto nije skupo, al traje proces, dok on izgrize hrdju, pa lagano tu prasinu odes cetkom, pa opet mazes i tako dok nisi zadovoljan....
Poggiali:
Dosli djelovi sa plastificiranja, kad sam birao boju, djelovala mi je vise metalik i tamna nego sad, al sta je tu je...
Nego, kako najlakse skinuti boju sa bubnja? :sad1:
dario007:
Kocenjem :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju