Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Trekker
mic:
Super ce to biti :icon_thumright:. Neces se više brinuti o hrdi, a ionako se ne vidi rama.
Pjeskarilica je super stvar, jedna od mojih želja također. Bio jednom u lidla pištolj za pjeskarenje, čak oke radi ako se koristi odvlaživac na kopresoru. Problem je jedino to što ti treba kanta pjeska za deklo ispjeskariti haha
matija84m:
Treba pjeskarit u zatvorenoj prostoriji koja je prazna, samo za to. Tako da mozes pomest pjesak i koristis ga stalno. Tako da nemas gubitke pjeska.
Poggiali:
ma ja sam mislio onu komoru uzet sa prozorcetom, pa gurnem ruke u rukavice za neke ovako stvari, makar bilo bi odlicno i za pjeskarit ramu, al tesko mi imat prostoriju samo za to, a vjerujem da bi za to morao i odjecu imat jer leti svud... ko zna, mozda jednog dana...
aragonY:
Ma to leti i u kosu i u usi, katastrofa budes ako nisi opremljen ne pomaze ni tusiranje haha
Najbolja opcija tako neka komorica sa prozorcetom a za vece stvari se mozes i strpiti pa odraditi vani.
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 16 Kolovoz, 2020, 17:11:05 ---ma ja sam mislio onu komoru uzet sa prozorcetom, pa gurnem ruke u rukavice za neke ovako stvari, makar bilo bi odlicno i za pjeskarit ramu, al tesko mi imat prostoriju samo za to, a vjerujem da bi za to morao i odjecu imat jer leti svud... ko zna, mozda jednog dana...
--- Kraj citata ---
kako je brutalno odraađeno!!!
to bi ja napravio i na svome auspuhu, samo mi nema ga tko ispjeskariti :D ne znam jel se auspuh uopce može pjeskariti ili ga moram ručno šlajfat hahah ... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju