Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (23/53) > >>

dino73n:
Koji se to aerox diže i slajdra? Serijski sigurno ne, tunirani ok. Jesi li ti imao pošteno tuniranog pežu? Aerox je 90kg a peža je 100kg i to sa lafetom i amortizerom naprijed i normalno da se ne diže sama od sebe. A slajdra bez problema. Bar je moj slajdrao. Ne ovaj sa snimka, to je stari moj prvi SF1.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Corector:
Ako je nikad, onda se peza ne propinje sa bilo kojim kitom  koji je namjenjen za istu, mozda je moguce ali samo kao statisticka pogreska i cisto da se ogradim jer nista nije 100% posto uvijek postoje extremi, ali ovo je 99.99%, znaci ides tjunirat pezu i to neces dozivjeti, ali od desetine tjuniranih peza, nikada niti jedna nije bila ni blizu tome. Prevelik prijenosni omjer u startu to ne dozvoljava, takav je koncept.
Na aeroxa je dovoljno staviti gus i eto veselja.
Moje iskustvo je da slabasni purejet odvaljuje pezu, a iskustvo si minarellijem je nemjerljivo, gdje su bila teska odvaljivanja u startu da sam sebe iznenadio, peza oplemenjena kao lamborgini gdje nisu mjerne jedinice ulozene place, nego to su zivoti, penzije i dinastije kako to biva s pezama da bi se istaknula, a rox onako tipicno ulicni tinejdjerski slozen.

PchelaUbica:
Roxu je dovoljan drevo najeftiniji gus kit da dize na zadnji bez cimanja
A eo u zadnje vrijeme sam pricao s par ljudi koji su stavljali kiteve na pežu i ama bas svi se čude kako ne ide puno bolje od serijale a ulupaju lovu u skut..bar da ima nekog ucinka to,nebi nis reko
Peza nije uopce skuter za tuning, kad pogledas npr scooterattack pa tamo neces naci jaceg spuha od yasuni R-a za pezu. Ne kazem da se ne moze, da se razumijemo, al moras cuda napravit

Corector:
Peza je jedini skuter koji je uspio spaliti zvono, da je se sve dimilo dok ga je vozac gurao uz brdo pored sebe s gasom (Sukosanac dozivio kad sam mu posudio pezu, ja gledao u nevjerici kako mi ode ko novo originalno peza zvono s kojim sam konacbo dobio najbolji moguci start, koji je i dalje tuga, ali eto). Dakle to je svjetski rekord, i direktni pokazatelj u predugom prijenosnom omjeru u sartu koji nikad nece imati potencijal. To je i razlog zasto nikada nisam slagao pezu 70, jer sam vidio kolika je to brutalna razlika dok sam vozio minarelli, pa piaggio, a i opcenito sam zakljucio da se s tim ne isplati petljati, sto sam pokusao vise puta i uvijek se razocaram.

Peza je jedini skuter koji me je osramotio na meetu, gdje sam na vlaznoj TRAVI pokusao paliti gumu, i zaista, masina je bila u iberu, ali kotac se nije vrtio. To je takodjer svjetski rekord u predugom prijenosu u startu.

Od peze sam imao fobije, da sam se ukenjao na Dugom Otoku kad sam se spustio na zabacenu plazicu preko duge nizvrdice sa sepertinama od 20% nagiba. Na Runneru sam imao 7% getribu, 2 osobe, i 2 puna ruksaka plus kapacitet ispod sjedala. Skuter je startao i uzvlacio bolje nego prazna peza.

Famozan je taj kriminalno los i slab start peze, a upravo se tada izvlaci najveci osmjeh s lica. Mene zanima kako to rijesiti na pezi, jer na to pitanje ne znam odgovor.

Sto se tice doticaja s raznim pezama, ja se ne sjecam koliko sam toga testirao i provozao, i nikad me niti jedna peza nije odusevila po tom pitanju, dakle 100% nikada, a za to ima jedan pokazatelj koji je aktualan dio godina...
Jbg, skormno je to jos, kad predje 100k onda cu moci reci da sam provozao 10 peza sto je neko mjerilo :D

dario007:
Dobro je decki,drzite se teme...kasnije bum to pocistio,zao mi Corectorovu muku od pol h pisanja odma obrisat  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju