Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (24/53) > >>

zvonkec92:
Svi skuteri su bolji od peze, svaki skuter na cimanje u pravom trenutku ide na zadnji. Dok sam imao onog sf1 probao ga par puta cimnut al nista dok rally serijala je iso bez problema a da ne spominjem sada sa 21% getribom i dalje na gas baca na zadnji. Mina je stroj kakav nije ni jedna druga masina 💪

Corector:

--- Citat: Poggiali - 28 Siječanj, 2020, 18:35:03 ---znaci nis od dizanja na zadnji?  :-[

--- Kraj citata ---

Nema tu govora o offu, evo covjek je pitao u vezi svoje peze i dobio je odgovore, direktno iz prve ruke.

- Nece te nikad ispucat s mjesta.
- Moze ti se lako desiti da nece okrenuti kotac na travi, ajde za to postoji mogucnost da se desi.

Ako se ide na tuning, onda se to ocekuje i podrazumijeva, a to peza nece pruziti, jedino ako se ode na downgrade.

PS imam jaci sus u startu s 20% getribom na purejetu, nego peza u serijskoj izvedbi getribe, jer mu CVT prijenos krece iz previsokog omjera.

Poggiali:
haha, dooobro, znaci stari bude prezadovoljan, al moram rec da sam okrenuo tocak sa ovak jadnim nepostelanim trekerom i to na betonu  :headbang:

Corector:
Jesi, na racun gume. Kad smo palili Molasa, to je bilo jako mucno, grize i grize za asfalt. S pravom gumom je sve drukcije, a neke situacije su nepoznanica.

Poggiali:
E jbg onda, moja je dunlopica iz 2000-te  :redface:

Danas sam konacno izvadil uljnu, srafe sam skoro prstima mogo odsrafit, a crijeva su kamen i labava, tak da necudi sto je bilo ulja po svuda...
Kaj trebam gledat na toj uljnoj, jel se mjenja kaj od tih djelova? tam di je ona broncana pixa na blokovima ima nekih naslaga prema radilici...

promjer klipa je 39.82 mjerio sam od karika prema vrhu klipa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju