I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja ne vidim da je poderan,ova strafta je black soul obiljezlje,zato i ide sic uz plastike...
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Idi u porec i vozi se s suterom sporo oko grada i pogotovo po zapustenim cestama u smjeru lanterne i pule pa broji koliko graba imas s odbacenim skuterima i motorima. Ista stvar ukraden, zaklan za dijelove i odbacen.
Imaš 2 opcije:il je ukradenil ga je vlasnik hitio u moreAko je ova 2. opcija, onda je očito tatin sin i nije ga kupio svojim novcem, jer bi ga u tom slučaju znao cijenit
Citat: ivano_007 - 07 Siječanj, 2020, 16:55:05Imaš 2 opcije:il je ukradenil ga je vlasnik hitio u moreAko je ova 2. opcija, onda je očito tatin sin i nije ga kupio svojim novcem, jer bi ga u tom slučaju znao cijenit ima i ova opcija...https://www.index.hr/vijesti/clanak/mladic-sokirao-osjecane-od-bijesa-bacio-skuter-u-dravu-oni-mislili-da-se-utopio/890858.aspx?fb_comment_id=975428119222739_975727129192838