Tehnički kutak > Garaža

SR morini 2003

<< < (13/30) > >>

luna500rr:
Stavio sam podlošku kako treba i krajnja se popravila, ide oko 90 po satu po pravcu, što mi je više nego dovoljno, ali naravno start s mjesta nije kao prije :toothy12:
Od tada samo pali vozi, ide ono oke ali fali mi ono nešto šuca...zato bi rado stavio kit al zbog mašine koja je, nemam baš neki izbor...u pregovorima sam koji mjesec ipo za dr evo 70, a od novih kitova mogu se nabaviti polini sport, malossi sport i airsal neki...
Što vi mislite koji mi je najbolji izbor? Bojim se da je malossi skup a da me neće zadovoljit, nekako mi je ostalo u pamćenju da je polini nešto jači, kao i dr evo?
Te što je s airsal cilindrom? Airsal Alu Sport 70?

luna500rr:
Još se pojavio i Italkit ovih dana za morini na SC-u:

https://www.scooter-center.com/en/cylinder-italkit-70-cc-alloy-eco-morini-lc-type-suzuki/aprilia-ikck60700g1?number=IKCK60700G1

Ako se dobro sjećam, ovo čudo na dvi vide na ispuhu je adapter za minarelli auspuhe? Tj bez njega se može koristiti minarelli auspuh, a s njim može raditi na morini ili nešto tako...jel ovo midrace ili jači base, bil to radilo na reversu?

Corector:
To ti je adapter za minarelli auspuh, njemu su brezoni zakrenuti za nekih 90*.

Ode ti opet u tuning vode, nije te bas sreca pratila, zasto mislis da ce i dalje? Zbog Morinija?  :D

luna500rr:
Sad pazim malo više na skuter :icon_biggrin:
Svakako mi treba malo više šuca, za na kolo...ovako sa 50cc ga cimnem al dosta teže neg da je nakitan...i ono da malo bolje plete...ionako radim malo km, ne vjerujem da će bit nekih ribanja i toga, al želim ga moć cimnut na kolo bez pretjerane gimnastike a to mi s 50cc nije moguće jbg...

Dakle što uzeti, ovaj mi se italkit čini baš luđa, možda si piknem i neku rejsing granu za minarelli ako promjenim radilicu :dontknow: :drunken_smilie:

tdj595:
Nemoj airsal, imaju lose klipove, jedino ako ima ona tech racing verzija ili tako nesto, gdje dobijes mahle/vertex klip

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju