Tehnički kutak > Garaža
SR morini 2003
matija84m:
Fino ga slozio.
Ovaj spoj airboxa i gumenog crijeva si zaljepil i mozda bude ok.
Ako popusti slucajno onda probaj sa diht masom zaljepit da zabrtvi i gumena je jako pa nece pucat. Ona ipak upija vibracije i dobro funkcionira na takvim i slicnim spojevima.
Pratim dojmove kolko si dobio snage na serijali sa vecim karbom :icon_scratch:
luna500rr:
Uljna pumpa mi radi, da se sve stegnuti baš fino sa obe strane, sve sam i mjerio da mi izvana izgleda normalno, položaj filtera zraka i to...maloprije sam samo zavidao filter, skuter je upalio bez greške al ga nisam vozao jer je vrijeme loše...ovako stoji karb, na slici malo i glupo jer sam krivo drzao mobitel al uzivo je vodoravno smješten kada je skuter van nogare:
Nisam niti štelao ler ni ništa, samo me zanimalo hoće li upaliti i to...na prvu odziv na gas i to je ludilo, vidit cemo tek kako ce se ponašati na cesti...
gavranpero:
Nema šta, vozi van i daj nam rezultate. Mene naročito interesuje. ;D
Corector:
Sr Morini sa 17.5mm Dellortom je pun pogodak, vozio sam od Joga SR i ostao potpuno zbunjen :D
luna500rr:
Bacio sam mali đir i ide je definitivno bolje, koliko dobro ne znam ali malo bolje sigurno, no tek kada se poštela gps će reći koliko je stvarno dobro...nemam se vremena zabavljat sa skuterom nazalost ali na prvu dizna 65 je mala, reka bi da trazi oko 70, dok je cok bio dignut na manjim brzinama oke, ali čim se gas drzi par sekundi osjeti se nedostatak goriva, pogotovo dodavanje gasa na većoj brzini...nisam ga zato puno ni stiskao jer me drze traume od turpijanih ac cilindara, malo full gasa za zaštopanom diznom i ćao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju