Tehnički kutak > Garaža

SR morini 2003

<< < (4/30) > >>

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Da ne citiram, ajd sad procitaj jos jednom svoj prvi post pa onda moj, pa ponovo procitaj svoj zadnji

Jesam rekao da mu dodje kao blokada, al ove izjave da ide 70, a sa drugim karbom 100 samo ti mozes izvaliti

:binkybaby:
--- Kraj citata ---

tocno tak se je i moj ponasal, s keihinom 70 s bilokojim drugim 100 po satu (sat do 120) znaci kaj got da je nikud nikam motor nije isao s keihinom

Tomi, suhy i corector su svjedoci kako nije isao nikud nikam i  kako je isao nakon promjene fergazera na 16

PchelaUbica:
A on prica o srki sa satom do 80. Taj manje laze .
A ovaj kad ide 100 realnih je 75-80
Al ide i preko 100 po satu sigurno sa variomatom i karbom
Ako ne laze i vise hahah

luna500rr:

--- Citat: igor.sb - 03 Siječanj, 2020, 14:34:14 ---sretno i ditech polutka must have  :headbang:

--- Kraj citata ---

Al je u cemu razlika karb i ditech polutke?

Kazem i sam da osjetim da je malo tanak karb, ali bude li mi to bitno stavit cu nesto vece nije problem...imam u kuci 12-20 karbove. Za sada neg stoji kako je, ociscen je karb, stavljen filter goriva novi i radi ko urica, necu dirat nista puno po masini dok plastike i ostalo ne rjesim...

Kad se već spominju urice, vaše mišljenje na neke aftermaret urice?
Ove kineske nemaju temperaturu, ona mi je bitnija od okretaja, ali volio bih imati i okretaje

Corector:
Trebao bi i karb imati linearnu. Ditech polutka je 100% linearna i to je jako plemenit dio. U cast tome, pocastio sam 4 piaggio purejeta, i jos jednu imam u steku. Lijepa uspomena iz agregata koji je gotovo isceznuo.

igor.sb:
trebala bi, ali kod aprilie je uvijek bilo sve nelogicno
pogotovo te zadnje 2003, jedina i zadnja godina morini karba kad su odlucili na verziju s dobosem, a 2000 i 01 i 02 s trpali normalno disk odozada, kao i prijasnja cijela serija minarelli lc od pojave srke 2
ditech je na srecu bio postedjen te gluposti

lako se provjeri polutka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju