Tehnički kutak > Garaža
SR morini 2003
luna500rr:
U pleše sam naručio, pokvario mi se skuter prvu večer prije godišnjeg nisam želio čekat poštu previše, naručio ujutro došlo mi sutra oko podne...
A rolice sam uzeo u Splitu, kod jokera trgovina sta drzi Malossi dijelove, uzeo bih i ostalo da je bilo...
Meni je vozilo sve super koji mjesec, tek udvoje i dva sata u komadu me izdalo :toothy12:
matija84m:
Dobro si prenos ugrijal kad se rolice otopile. Odnosno variomat je bil pregrijan. Predpostavljam da je i temperatura zraka bila oko 30 stupnjeva pa je i to utjecalo na slabije hlađenje prenosa.
Hocu rec da nas ima dosta kaj vozimo motoforce rolice pa nije bilo takvih otapanja plastike. Zato mi bas cudna ta situacija.
Zato bi bilo dobro dodatno napravit propuh u deklu jer ipak nesto utjece na hlađenje prenosa.
luna500rr:
Bilo je cijelo vrijeme preko 30 vani, ja i cura imamo skupa oko 160kg, ali u nas je masa uzbrdica, išli smo po imotskom pa preko jezera do gornjeg prološca, uspon 15min full gas tu i tamo bi ga pustio...morini ima takvo hlađenje da se sit miš bez problema može uvući do remena na usis i izaći iza zvona kvačila... vjerojatno je remen tu dosta uvjetovao, skuter je življi dosta s novim remenom stari je vjerojatno imao veće trenje...dosta sitnica se posloži i smola brajo :dontknow:
matija84m:
Uvjeti su extremni, opterecenje na 120%. Ali svejedno to se nebi trebalo dogodit.
Uzmi rolice neku marku sada, polini/malossi pa bus vidio. To se nesmi događat. Bez obzira na sve.
luna500rr:
A sada je Malossi u skuteru, sve je dobro...ic cu sigurno koji put sa skuterom do Makarske sam al jednom barem s njom pa ćemo vidit oče li crknit :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju