Ostalo > Razne offtopic teme :)

varenje - zaboravljena vjestina

<< < (2/7) > >>

JogFromYamaha:
ti bi trebo ispuhat taj aparat pod hitno da ti se od prasine ne zapali transformator (sto je i najcesci razlog zasto trafici pocnu gorjeti)

JogFromYamaha:
Evo ovo je dio mog setupa za varenje elektrodom, dva invertera koja najvise koristim. Imam jos i starog trafica od tone i pol ali je on pre tezak i nepraktican za vecinu 6018 i 7010 elektroda s kojima varim metalne konstrukcije. I dalje ima nekoliko elektroda koji se samo sa njime i mogu variti tako da daleko od toga da je za baciti.

Pekinezera sam nabavio za smjesne pare i ni sam nisam vjerovao da ce raditi tako dobro koliko radi, a mali GYS mi je omiljena igracka koja moze sve i radi cuda bas jer mi pase oko ramena za visinske radove, a i za sve glupe i neprakticne situacije u varenju je optimalno rjesenje.

zemo323:
Ja znam neke jednostavnije stvari zavariti elektrodom i ako nije previše tanko i to radim kad stari nije kući. Ako je on kući dam njemu da zavari.

Inače imamo nekoliko trafo aparata raznih amperaža, kilaža i dimenzija, oldschool oprema kupljena na pijaci.
I imamo jedan co2 Varmig 200 Ampera, profi oprema i boca, bio ispod 2000kn pa šteta bilo ne kupit  :icon_biggrin:

Stari još hoće inverter, a brat TIG pa očekujem da će i to doći u garažu  :laughing7:

JogFromYamaha:
Imas dobrih multi uredaja od GYSa kaj mogu skoro sve sto zelis a i nije neka cijena pretjerana za nekineski profi alat

balki:
Daj link na neki takav pliz da malo proucim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju