Tehnički kutak > Skuter projekti
Cro-Dragster project
Dragster 50:
Kako se bliži kraj sezone, koristim svaki trenutak za vožnju. Uglavnom su to relacije po rivijeri, pa sam danas otišao na dio gdje ima koliko toliko pravca, i izmjerio krajnju. Do sad sam ju mjerio uglavnom na pravcima od 850m gdje krajnju (80-86 do sad) mislim i ne može dohvatiti. Jakna, malo vjetra, i to sad izgleda ovako.
Dragster 50:
Trenutno stanje na kraju druge sezone. 1700km u 3mj. Ukupno skoro 2800km
Dragster 50:
I start je krenuo, rekli bi Nadrealisti😁
Cviljenje je bilo od pločica koje sam malo prešao preko šmirgl papira i to je to, bar nije glavčina. Auspuh skinut, i čeličnom četkom pomalo skidam hrđu. Mislim da ću ići na poliranje, bez farbanja, jer mi se ne sviđaju prebojani.
Pričekat ću još malo sa narudžbom, jer su mi nenadano upali dijelovi koje sam dugo tražio, al o tome kad dođu.
Sve plastike idu dolje zbog pranja, a i čišćenja nedostupnih dijelova na mašini i rami. Crveni TP CDI sa kajlom isto ide i vraća se serijski, jer nisam osjetio nikakva poboljšanja, iako nisam ni očekivao.
photo uploading sites
Dragster 50:
Napokon sam i to našao. Naravno da mi je drago zbog glavčine, i zbog dekla koje sam uzeo samo zbog kurble, ali orginal vrećica za alat je šou.
Već godinama ju tražim, i sad je tu. :headbang:
Dragster 50:
Trud se isplatio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju