Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hrvatska posta je u teskom kur*u

<< < (41/45) > >>

ivano_007:

--- Citat: dario007 - 16 Ožujak, 2021, 04:55:57 ---Mene zanima kako oni znaju tko si i sta si,odnosno od kud im te informacije.Opletite ih odma po tome jer zakonom RH bi tvoji osobni podatci trebali biti zasticeni,a ocito ih netko prodaje ili sto vec radi...
--- Kraj citata ---

To već spada u domenu teorije zavjere :icon_biggrin:

Ne vidim načina kako neko može otkriti ko je s druge strane telefona, a kupio si karticu na kiosku? Ne vjerujem da se teleoperateri tim bave, preveliko je to kazneno djelo... OZNA, KOS i slične agencije možda da, ali teleoperateri ne. Prije mislim da ti je ovaj s druge strane linije rekao eto tako "znam ja s kim pričam" da ne ispadne da su mu ljudi samo broj, a ustvari nema pojma :frajer:

dario007:
Pa ako mi rekao ime i prezime onda sigurno zna sa kime prica.A od kud je dobio taj podatak nemam pojma...

Tomi_ZG:
Nije to nikakva teorija zavjere,znam i ja za par takvih slučajeva,dovoljno je da si negdje u sistemu s imenom pod tim brojem,a hobotnica ima svugdje krakove,pametnome jasno

Dragster 50:
A da nebi bio u sistemu, moraš otići i podnijeti zahtjev da tvoji podatci ne budu dostupni.

ivano_007:

--- Citat: Tomi_ZG - 18 Ožujak, 2021, 09:06:24 ---Nije to nikakva teorija zavjere,znam i ja za par takvih slučajeva,dovoljno je da si negdje u sistemu s imenom pod tim brojem,a hobotnica ima svugdje krakove,pametnome jasno

--- Kraj citata ---

To da. Kad jednom daš svoje ime i prezime uz broj, to se onda dalje širi ko zna kakvim kanalima. Ali da ćeš ti kupit broj na kiosku i nikom ništa reć i ne spajat se na internet nit išta, a da oni znaju ko si, to je sajns fikšn :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju