Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hrvatska posta je u teskom kur*u

<< < (31/45) > >>

Corector:
Ulazim u glavnu postu na Glavnom. Unutra kao u tropima, ma majku im j****, imaju najskuplju postarinu na svijetu, a ni klimu ne zele upalit. Bas nas tretiraju kao stoku. j#bo im pas mater, mokar sam kao svinja.

dacerovs:
Ma HP je jos mila majka sta radi ovaj hebeni Overseas. Znaci vlada jebena korona, narucim neke tenisice i ajd ok, prode tjedan dana paketa nema i da bi mi dosla obavjest osmi dan da paket nije moguce dostavit da nema nikog doma, sta je najbolje zena je doma cijelo vrijeme i vidi njihov smetlarski kombi kako baca papiric u sanducic i mrale nestaje.
Ja sam totalno puko, zovem odma, nakon 15min se javi mekani zenski glasic.
Ma j#bo sam im sve zivo i nezivo, psovao sam kao nikad prije na telefon, ova jadnica meni kaze da me razumije.
Ja reko slusaj ti, ne razumijes ti mene nista, ovo je vec treci puta da istu stvar radite, dva puta sam se vozio u Leskovac, e pa treci puta stvarno necu. Ako cu trebat dolazit, doci cu i sve vam tamo porazbijat j**** vas nesposobne. 35 kuna postarine za gnoj usugu mater vam lopovsku.
Drugi dan me zove neki broj i javim se ja kad ono Overseas vozac jebeni, halo halo ja sam taj i taj, jeste vi taj i taj, reko jesam. Kaze meni mrale jel ja njemu mogu ucinit uslugu, reko nemas ti mene sta zvat smradu govnjivi, radis me budalom!! Ali ja cu ostat bez posla, ne mozete mi to napravit, ja reko pusi k**ra* nek te sprase s posla, ionak bi ga dobio!
Nakon 15min, zive Overseas, ja im opet objsnim da je smrad samo ubacio papiric i otiso, odma oni odgovaraju; paket vam stize sutra do 12h, a vozac je sankcioniram, ovo mu je vec n-ti put da ovu stvar radi. Naime mrale nije ni utovario paket u kombi, paketi mu svi zbrda zdola al bitno da on vozi i ima papire od tih paketa koje nije utovario. Njegovo je da provjeri stanje i krene dostavljat i tjt, al to nije radio i lazirao je dostave.
Kak mu se samo dalo vozit za bezveze nije mi jasno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3alfa3:
Meni je OSOBNO postar urucio ceduljicu da me nema doma, taman bio u dvoristu. Naravno da nije imao paket kod sebe. Znamo se, cisto poslovno, ne privatno, na "ti" smo i cesto pricamo o motorima, al eto, kaze, jbg, nije do mene, takva je politika firme. Nisam bio ljut na njega, on samo radi kaj mu kazu.

Kad god imam izbor dostave, odlucujem se za GLS, s njima NIKAD problema [i tako vec godinama), a brzi su,  u roku 24h, od kud god narucio u HR. Najcesce gume za motor iz Splita, nikad dulje od jednog dana, cesto i manje od 24h.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

dacerovs:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Svibanj, 2020, 15:35:33 ---Meni je OSOBNO postar urucio ceduljicu da me nema doma, taman bio u dvoristu. Naravno da nije imao paket kod sebe. Znamo se, cisto poslovno, ne privatno, na "ti" smo i cesto pricamo o motorima, al eto, kaze, jbg, nije do mene, takva je politika firme. Nisam bio ljut na njega, on samo radi kaj mu kazu.

Kad god imam izbor dostave, odlucujem se za GLS, s njima NIKAD problema [i tako vec godinama), a brzi su,  u roku 24h, od kud god narucio u HR. Najcesce gume za motor iz Splita, nikad dulje od jednog dana, cesto i manje od 24h.

--- Kraj citata ---
GLS je najbolji, takoder najsretniji sam kad mi oni dostavljaju.
Nikad ni najmanjeg problema sa njima.
Evo i trenutni paket mi dolazi GLSom iz Spanjolske i danas ga je preuzeo nas GLS i odma su mi javili mailom kad mogu ocekivat paket i da ce me 3 sata prije dostave na adresu zvat di sam i jel mogu to taj dan dostavit.
Top topova dostavljaci i njihova usluga, paketi nisu nigdje zguzvani ili slicno ma ni prljavi kao od Overseasa, a HP ima uvijek uredno pritisnut barem jedan cosak kutije iliti paketa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3alfa3:
Overseas mi je trebao 2016. godine  dostavit bass gitaru (iz Njemacke) vrijednosti koju ne zelim javno napisat. Naravno da sam danima unaprijed zvao jel su dobili posiljku kako bi osobno preuzeo u njihovom centru kako bi umanjio mogucnost ostecenja. Kad sam dobio potvrdy da je doslo, trebao sam cekat jos 2-3 dana da ju "provedu" kroz knjige, i nakon toga cekao 2-3 sata kod njih da mi predaju paket.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju