Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hrvatska posta je u teskom kur*u

<< < (29/45) > >>

zvonkec92:
ma najviše se još isplati pozvat GLS dođu ti doma pokupe i aj bok

dado_mhr:

--- Citat: Corector - 22 Travanj, 2020, 17:46:26 ---
--- Citat: robyakarider - 22 Travanj, 2020, 16:38:36 ---zato ja ne saljem pouzecem  :icon_biggrin:
pa cijena i nije toliko nerazumna, 42x2, +neuspjela naplata

--- Kraj citata ---

Vjeruj mi da je nerazumna.

--- Citat: dado_mhr - 22 Travanj, 2020, 17:18:26 ---Strašno, a nema ti nego platiti!

--- Kraj citata ---

to tebe strah corone  :toothy12: :toothy12:

Vjerovao ili ne, ali necu ni preuzeti paket :D Taman posla da jos drkam k u onom redu od 40 ljidi, i da gasiram okolo ko bumbar od poste do poste dok ne spicim u neku gdje je red od 10 ljudi, nek si zabiju to u dupe.

--- Kraj citata ---

Corector:
Paket iz Slovenije poslan standardnom dostavom 24.og, stigao danas 27.og. Sasvim ocekivano, u obrnutom slucaji slanja, rok isporuke je jedno 3 tjedna, a ako istovaris 500kn, onda bi i moglo doci za 3 dana, hehehe PUJ!!!!!!
Vrh vrhova, vrhunske pohvale za sve poste osim ove trule iskvarene Hrvatske! Jer suge za istu ovu posiljku nzazad trraze skoro 20 eura!

Slika mi je mutna, jer su mi se tresle ruke od nevjerice i srece da sistem zaista svugdje osim ovdje funkcionira, objavim je uskoro

Evo kulture

Grotty:
4 Felge i gume iz Vg za Rijeku me ispalo 200kn, i to za opciju paleta... Dodu doma pokupe i odvezu...Al fora je u tom da objavis oglas na njuskalu i stavis da je dostava moguca i onda prek tog oglasa trazis dostavu , jer njuskalo ima dogovoreno s overseasom jeftiniji prijevoz, jer da sam isto to slao i rezervirao na njihovoj stranici me ispada 400+kn...

Corector:
Hrvatska posta, evo stiglo danas. 42kn postarine za 9 dana cekanja. Pa j#bo im pas majku!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju