Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner 50 sp Giannelli extra v2 problem
dado_mhr:
--- Citat: Gilera runner - 16 Travanj, 2020, 17:26:56 ---Trebao bih mi netko tko se stvarno razumije u tuning ovakav, jer meni više nije jasno, znači moj problem je još uvijek isti, da opišem, kupio sam Novu orginal oprugu, Set diznih za stelovanje 50-68, rolice 4,65 grama, crni malossi federi PROBLEM: kada startam iz prvog puta, motor starta kao lud, dize po zadnjem i ide kao metak, vozi se normalno ALI mada usporim, i spustim motor na ispod 7000 obrtaja, i dam ponovno gas, motoru trebaa dugoo da ponovno ispali i krene kako treba, ne zeli odmah odvojit na gas nego mu treba dugo, ali kada startam iz prve i dog god ubrzavam on savrseno prima gas....na dizne 64,66,68 i malossi red sponge, uvijek isto, može li biti do centralne opruge...jer sam pokušao na sve načine, i stelovanja i svega, HVALA I LP.
--- Kraj citata ---
koliko km ima skuter i koja je centralna op sada gore? stanje variomata (plohe), remen?
Gilera runner:
ROLICE u njemu su :pomijesane 4,3 i 5g
CENTRALNA:nova originalna
Skuteru rađena generalka u Piaggio servisu ovo ljeto, sve zamijenjeno, sve je radilo kako treba ali sam se odlučio eto. Malo ga pojacati, on ide ko metak i starta kao lud, ali lad pustem gas u voznji i ponovno dam (kad padnu obrtaji) on ne zeli odmah odgovoriti na gas
dario007:
Koji cilindar je na skuteru?
Inace taj redsponge je jako jako protocan i sa njim moze komotno limic na karb na istim postavkama.
Frendu sa Zx-om je limic,65 dizna,igla 2.zub i redsponge.
Bez limica se gusio u punom gasu.Airbox je komplet predihtan,nova prirubnica,semerinzi...
Gilera runner:
Hvala svima na pomoći, otkrio sam u cemu je problem, od skidanja stavljanja dizni, brtva karburatora više nije držala kao što bi trebala, jer sam primjetio da u zadnje vrijeme mu treba duugo da upali na hladno, pa sam ugledao na čašici karburatora da pusta gorivo, pustao je gorivo i zrak u voznji, zamjenio sam brtvu i sad radi perfektno i ide prima gas kao lud, provjerite da nebi bacali novce kao ja, hvala i pozz.
Gilera runner:
TOP SPEED 102KM/H NA PRAVCU
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju