Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner 50 sp Giannelli extra v2 problem
Gilera runner:
Meni je 64 dizna malo mala, digao sam iglu na zadnji zub i vida smjese do kraja uvidana, tek sad približno normalno radi i top speed je 95kmh, iako ima snage za dalje ali mislim da je dizna za broj ili dva mala
matija84m:
Moguce.
Kupi diznu 66 pa probaj dali ima napredka. Ako ne lako se spustis opet na 64
aragonY:
Pogledaj semering kod variomata da li slini.. i provjeri deodoransom oko airboxa/prirubnice/karba da ne vuce fals zrak..
Gilera runner:
Trebao bih mi netko tko se stvarno razumije u tuning ovakav, jer meni više nije jasno, znači moj problem je još uvijek isti, da opišem, kupio sam Novu orginal oprugu, Set diznih za stelovanje 50-68, rolice 4,65 grama, crni malossi federi PROBLEM: kada startam iz prvog puta, motor starta kao lud, dize po zadnjem i ide kao metak, vozi se normalno ALI mada usporim, i spustim motor na ispod 7000 obrtaja, i dam ponovno gas, motoru trebaa dugoo da ponovno ispali i krene kako treba, ne zeli odmah odvojit na gas nego mu treba dugo, ali kada startam iz prve i dog god ubrzavam on savrseno prima gas....na dizne 64,66,68 i malossi red sponge, uvijek isto, može li biti do centralne opruge...jer sam pokušao na sve načine, i stelovanja i svega, HVALA I LP.
aragonY:
Pa koje rolice su trenutno na njemu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju