Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner 50 sp Giannelli extra v2 problem

<< < (6/18) > >>

Corector:

--- Citat: tdj595 - 19 Prosinac, 2019, 21:12:09 ---Slagao sam 2 piaggio flya s touringom i multivarom. Nisam dobio te crvene federe jer sam narucio onaj jeftiniji touring. Ni jedan nije mogao mrdnut s mjesta ni sa stock ni polini crnim federima. Na kraju sam na jednog stavio polini zelene a na drugog polini plave za minarelli (tu su negdje). I odma su se preporodili. Posto je LC cilindar nesto jaci, mogu ostat serijski ili najmeksi iz seta, ali eto meni se osobno to nije pokazalo dobro na poweru s extrom i poloni hi-speed. Kad se prijenos malo ugrije bude mrtav skuter po uzbrdicama

--- Kraj citata ---

Ovo je klasika s bacvicama na piaggio 2T AC 50 masinama. Ko fol ima nisko smjesten moment i snagu jer je to zracnjak, a ono kurcina i pol. Cim mu stavis bacvicu to je mrtvo puhalo s originalnim oprugicama. Pitam se kako to, kakvo je to smetliste od agregata ako tada ne razvija moment da izgura serijske federe, gdje onda ima momenta? Odgovor je nigdje, toliko je slabasan taj AC da se sve svodi na puno dreke kako bi se kotrljalo. Ali moze nabrati neku brzinu kad se ukomponira, samo to trajeee. To se isplati i ima smisla samo onima koji voze vrlo kratke rute.

Gilera runner:
Hvala svima, rjesio sam, stavio sam zute malossi federe, krece na 6-7000 obrtaja, al starta ko lud i prima normalno gas, samo sta cu stavit 5g rolice, jer mi je sad krajna brzina 80-85 a jako brzo dođe do nje, bili bilo bolje da stavim 5-5.5g, kbrtaji su mi sad 10000

dario007:
Nek si ti pitao i onda napravio po svome. :dontknow:

aragonY:
Obavezno teže rolice stavi, dobiješ 10kmh krajnje odmah.  :headbang:

Gilera runner:
 ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju