Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner 50 sp Giannelli extra v2 problem

<< < (5/18) > >>

dario007:
Ti zeleni su mu kao i crveni,isti vrag...

SEMPEX:
Ja sam na stock federima i ne bunim se. Znaci s bas prvim prvim iza serijale isao bi bolje tih 20 m. Nemam iskustva tolko s raznim federima pa pitam. Neznam od kud LV ideja ove crvene slat i to jos uz touring?? 

matija84m:
Kad bi stavil nove serijske vec bi imao razliku jer su novi. Dok su ovi tvoji vec izvozeni i omeksaju dodatno. Sve su to sitnice koje cine razliku.

tdj595:
Slagao sam 2 piaggio flya s touringom i multivarom. Nisam dobio te crvene federe jer sam narucio onaj jeftiniji touring. Ni jedan nije mogao mrdnut s mjesta ni sa stock ni polini crnim federima. Na kraju sam na jednog stavio polini zelene a na drugog polini plave za minarelli (tu su negdje). I odma su se preporodili. Posto je LC cilindar nesto jaci, mogu ostat serijski ili najmeksi iz seta, ali eto meni se osobno to nije pokazalo dobro na poweru s extrom i poloni hi-speed. Kad se prijenos malo ugrije bude mrtav skuter po uzbrdicama

dario007:
Zato kaj su ti ti bez boje iz polini seta tvrdi kao i serijski,mozda i meksi od njih,dok su zeleni vec malo tvrđi od malossi crnih.Nebu fulao ni sa zelenima polini,ni sa crnim malossi.Slagao sam i Ac-a sa bacvom na crnim malossi(tu su cak malo i pretvrdi),a slagao sam i par komada sa tt-om/zx-om i tu su top pogođeni,dok su recimo ti crveni leovince pretvrdi cak i za rezo spuhove.
Zelene Polini sam na zadnje vozio na sport pro mk2 i Nardu i tu su bili taman...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju