Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zimska vožnjica

<< < (5/8) > >>

john_wayne:

--- Citat: sky_master - 31 Prosinac, 2006, 18:01:50 ---a cuj, maximalna brzina je do 130 a potrosnja je oko 260 km na puni rezervar, to ti je isti agregat kao na tvom grand dinku. Nego nešto baš razmišljam da ga mijenjam za 500 ccm, naročito što planiram malo dalje ture iduće godine.....

--- Kraj citata ---

javi ako prodaješ ovoga, ja planiram negdje u 4. mjesecu kupiti baš xciting 250... :hello:

sky_master:

--- Citat: john_wayne - 06 Veljača, 2007, 21:36:38 ---
--- Citat: sky_master - 31 Prosinac, 2006, 18:01:50 ---a cuj, maximalna brzina je do 130 a potrosnja je oko 260 km na puni rezervar, to ti je isti agregat kao na tvom grand dinku. Nego nešto baš razmišljam da ga mijenjam za 500 ccm, naročito što planiram malo dalje ture iduće godine.....

--- Kraj citata ---

javi ako prodaješ ovoga, ja planiram negdje u 4. mjesecu kupiti baš xciting 250... :hello:

--- Kraj citata ---

dogovoreno, evo baš razmišljam kako ga moram prodati negdje u 4 ili 5 mjesecu jer stvarno za moje potrebe 500 ccm će biti idealno.

Nego htjedoh pitati Odina postoji li mogućnost nabave xcitinga sa ABSom ? Valjda će znati...

Genesis051:
Sky, sorry... evo, još par slikica... nije da se nešto vidi osim tabela, ali eto...
Dakle, Rijeka - Klenovica (dok je bilo malo sunca), cca 50 Km...

...pa nazad do Crikvenice, i onda "u brda"...

Ovo je u Triblju...
I tako, mjesto po mjesto, zavojitom cestom, nazad doma... Cruising je trajao cca 2 i pol h.

StreetRunner:
a lipo je tebi.penzjonerski :laughing7: :glasses9: :frajer:

Genesis051:
Sad...kad sam se donekle opremio (da ostanem suh i ugrijan), "zapalim" svako malo, tako... neki manji đir...
Treba malo...
Ali uz "svih" 10-ak Celzija vanjske, pokazivač unutarnje temperature (rashlad. tekućine u skutu) "ne mrda" !...
Niti nakon takvih tura... samo malo mrdne, kad se negdje zaustavim, a ne ugasim motor ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju