Općenito > Generalno o skuterima
prodaja skutera...
filiplatinovicz:
bez obzira na novi motor, niasm siguran da ce tko pljunit toliku lovu za to godiste runera 50. no, zelim Ti srecu! :icon_thumright:
Gladiator:
--- Citat: filiplatinovicz - 02 Srpanj, 2006, 02:48:04 ---bez obzira na novi motor, niasm siguran da ce tko pljunit toliku lovu za to godiste runera 50. no, zelim Ti srecu! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Runner mi je 180FXR, nova mašina prešla oko 8500km... atraktivna... a sta da ti jos kazem. Mislim da vrijedi više od 6000kn
filiplatinovicz:
sorry, sorry, sorry! mislio sam da je pedesetka! promaklo mi ono fxr! :glasses9:
a da je atraktivan, to vjerujem. poznati su mi Tvoji visoki kriteriji kvalitete! probaj trazit tisucu dvije vise pa spusti na 6000, ako je to zadnja cijena, a pretpostavljam da je. Ljudi se pri kupnji rabljenih vozila strastveno vole pogađat! :toothy3:
Gladiator:
--- Citat: filiplatinovicz - 02 Srpanj, 2006, 03:03:14 ---sorry, sorry, sorry! mislio sam da je pedesetka! promaklo mi ono fxr! :glasses9:
a da je atraktivan, to vjerujem. poznati su mi Tvoji visoki kriteriji kvalitete! probaj trazit tisucu dvije vise pa spusti na 6000, ako je to zadnja cijena, a pretpostavljam da je. Ljudi se pri kupnji rabljenih vozila strastveno vole pogađat! :toothy3:
--- Kraj citata ---
Misliš li da je 6000 premalo? Veseli me to sta isti dan sjedan na Beverlya 500cc
roby44:
e da imam vozacku za to moguce da bi bio kupac :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju