Općenito > Generalno o skuterima
prodaja skutera...
enigma:
ej ljudi šta se dešava ukoliko nisi odjavio skuter koji ti je ukraden prije 10 godina a nisi to prijavi (skuter bio bezvrjedan)?
upravo trebam kupit novi pa nebi htio da me pitaju za ono prije 10 god, jer nemam više nikakve papire :angry7:
i kad kupuješ novi skuter, jel plaćaš porez dodatno na to ili je sve već u cijeni (budući da su u trgovinama cijena sa PDV-om)? :)
mislim neki j...porez na luksuz ili slično?pozdrav svima :toothy9:
filiplatinovicz:
--- Citat: enigma - 26 Lipanj, 2006, 12:53:18 ---ej ljudi šta se dešava ukoliko nisi odjavio skuter koji ti je ukraden prije 10 godina a nisi to prijavi (skuter bio bezvrjedan)?
upravo trebam kupit novi pa nebi htio da me pitaju za ono prije 10 god, jer nemam više nikakve papire :angry7:
i kad kupuješ novi skuter, jel plaćaš porez dodatno na to ili je sve već u cijeni (budući da su u trgovinama cijena sa PDV-om)? :)
mislim neki j...porez na luksuz ili slično?pozdrav svima :toothy9:
--- Kraj citata ---
nitko te pri registraciji nece pitat za druga vozila... ako nisi odjavio, nakon deset godina papala maca pimpeka
sumnjam da ce ti naplatit kakvu kaznu zbog nevraćenih pločica... najbolje je da nista ne spominjes, a ako pitaju, sto gotovo sigurno nece, kazi im sto si ovdje napisao...
placas cijenu skutera s pdv-om, a sva redovita godišnja davanja pri teh pregledu i registraciji, a godišnji porez na posjedovanje vozila, temeljem rješenja porezne uprave kada ti stigne, ali to nije veliki iznos...
enigma:
ovo si jako dobro napisao,hvala...najbolje šutit pa ćemo vidjet... :headbang:
filiplatinovicz:
ako dodje do frke, budi krotak i pravi se glup... to uvijek pali kod takvih autoriteta koji se vole igrati mame i tate!
kukaj, cvili i zamoli ih za savjet po tipu: ma sigurno postoji neko bezbolno rješenje, npr. naknadna prijava nestanka pločice... i tako to! Bitno je da sačuvaš pare!
:hello:
roby44:
i eto propalo ovo malagutijem, bila je neka zaj.. s papirima. :'(
tako ja zvao za 303R ali.....nema ga nigdje :angry9:
sve prodano! :dontknow:
tek za 3 tjedna dobivaju.. :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju