Ostalo > Razne offtopic teme :)
Uređenje radione/garaže
Oliverxxx2:
Radiona 1. liga...
Zanima me kolko si zadovoljan tom grijalicom?Malo se bojim biti s njom zatvoren par sati.
G.B.S.:
Naklon do poda, vrhunski posao. :)
dario007:
Hvala decki.
Sa grijalicom sam prezadovoljan,u startu nije skupa,dovoljno je jaka za grijat i duplo veci prostor od ovog mog,a potrosnja plina je smijesna.Meni dok je vani oko 0c zgrije izmedju 20 i 25c u sat vremena na 1.razini(ima 3)i tada drzim prozor na kipu da uvijek ima friskog zraka.Nit osjetim plin,nit ima kakvih nuspojava.
Dacerovs takvu slicnu koristi za dogrijavanje kata kuće,isto si drzi prozor na kipi i ko bog.Mjesec dana se grijes za 110kn
Pupo:
Super izgleda.
Al ovo je prefino za radionu, ovo je za podvođenje prije :toothy9:
Pulss:
--- Citat: dario007 - 06 Prosinac, 2020, 13:10:26 ---Hvala decki.
Sa grijalicom sam prezadovoljan,u startu nije skupa,dovoljno je jaka za grijat i duplo veci prostor od ovog mog,a potrosnja plina je smijesna.Meni dok je vani oko 0c zgrije izmedju 20 i 25c u sat vremena na 1.razini(ima 3)i tada drzim prozor na kipu da uvijek ima friskog zraka.Nit osjetim plin,nit ima kakvih nuspojava.
Dacerovs takvu slicnu koristi za dogrijavanje kata kuće,isto si drzi prozor na kipi i ko bog.Mjesec dana se grijes za 110kn
--- Kraj citata ---
Jebene su ovakve plinske peci, imamo na poslu jednu u kontenjeru, ujutro bude unutra nula, nakon 10min kad je upalis ne mozes stat od vrucine. Ma odlicna stvar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju