Ostalo > Razne offtopic teme :)
Uređenje radione/garaže
v3kac:
tu boju za beton imaš za kupiti u svakoj željezariji kaj prodaju penzolin i kreč boje
tdj595:
--- Citat: dacerovs - 20 Prosinac, 2019, 17:46:07 ---
--- Citat: zvonkec92 - 19 Prosinac, 2019, 17:24:20 ---Dobro je al to nije dugorocno rjesenje, masa radiona ima takve podove pa su svi zguljeni do betona. U bivsoj firmi di sam radio su cjelo prizemlje i podrum s tim sranjem namazali al nekim kao jos boljim koje moze izdrzat vilicar. Nakon mjesec dana se pocelo ljustit tu di kotaci od vilicara prolaze a i tam di nije iso od obicnog hodanja se to tak izgrebe da je odvratno za gledat, ni s od onog obecanog sjaja kojeg ima odma nakon farbanja. S jedne strane je oke ak ti se nekaj razlije obrise se i ne ostaju fleke dok je beton ipak beton i ne smetaju mu iskre od brusilice ni nista kao toj farbi i po betonu mores tuc nabijat i svasta nesta radit
--- Kraj citata ---
Nisu dobro napravili, budem to ja slikao kako izgleda pravi pod i kolko je to muke ako hoces pravi posao
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Tako je, bio sam po velikim ind. kompleksima (pliva, dukat i sl.) i svuda su industrijski podovi a voze se svakodnevno vilicari, kamioni, strojevi. Trpi to dosta ako je kvalitetno
zvonkec92:
Bice da je onda neko obrnuo dobru lovu a napravljeno preko k i sa drek materijalom
balki:
Nemre se mazat na prasinu ili jadni beton koji se trunji. Nemre se kod podloge stedit na cementu a onda ocekivat caroliju od indus3jskog poda..
tdj595:
Ja imam jedno pitanje kad vec pricamo o podovima. Imam drveni pod (daske) na drvenim gredama i sad su neke daske malo legnule, znaci ima udubljenja ali sve je zdravo. Radim nekakvu kupaonu na tome i sad sam razmisljao mozda s tako nekim ind. podom to sve poravnat, onda na to usarafit OSB ploce, na njih zalijepit stirodur i onda sve zalit s jedno 4cm betona, pa hidroizolacija, ljepilo i plocice? Oce li to valjat?
Znam da bi najbolje bilo jednostavno deblji sloj betona posto moram podignut sve 10cm zbog kanalizacije, ali ne zelim otezavat previse te grede.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju