Ostalo > Razne offtopic teme :)

Uređenje radione/garaže

<< < (10/25) > >>

dario007:

--- Citat: ivano_007 - 19 Prosinac, 2019, 16:03:22 ---Samonivelirajuća masa, samo je proliješ po prostoriji. Mana je šta je skupa, prednost šta je d
kvalitetna.

--- Kraj citata ---

Ona svakako mora ici prije ovog epoxy-a,inace to izgleda lose na neravnom betonu.
Inace samonivelirajuca masa nije zamisljena da se koristi bez podloge gore.

--- Citat: matija84m - 19 Prosinac, 2019, 16:08:52 ---A plocice+ljepilo+posal?
Ovo sam premezes i ispast ce jos jeftinije.

--- Kraj citata ---

Plocice bi neke do 50ak kn kvadrat,ljepilo moram kupiti,a radio bi sam.Prednost je sto tu nejde samonivelirajuca masa,neg sve direkt na ljepilo...

Svakako bi volio cut i druga misljenja ili iskustva...

Oliverxxx:
Pločice baš i nisu za radionu/garažu...skliske ako se šta prolije,ak ti padne alat ili nešto teže pucaju...ova gore navedena masa mi se više sviđa.

tdj595:

--- Citat: dario007 - 19 Prosinac, 2019, 12:53:31 ---Epoxy ili plocice,jos se dvoumim.

Nasao sam ovo od epoxy-a pa o tome razmisljam
https://www.bacelic.hr/artikl/epoxyshield-garage-floor-coating-grey-2k-ral-7001/4597559

--- Kraj citata ---

Mislim da ti je ovakav neki industrijski pod najbolja opcija. Par cm estriha da poravnas i onda ovo namazes

zvonkec92:
Dobro je al to nije dugorocno rjesenje, masa radiona ima takve podove pa su svi zguljeni do betona. U bivsoj firmi di sam radio su cjelo prizemlje i podrum s tim sranjem namazali al nekim kao jos boljim koje moze izdrzat vilicar. Nakon mjesec dana se pocelo ljustit tu di kotaci od vilicara prolaze a i tam di nije iso od obicnog hodanja se to tak izgrebe da je odvratno za gledat, ni s od onog obecanog sjaja kojeg ima odma nakon farbanja. S jedne strane je oke ak ti se nekaj razlije obrise se i ne ostaju fleke dok je beton ipak beton i ne smetaju mu iskre od brusilice ni nista kao toj farbi i po betonu mores tuc nabijat i svasta nesta radit

matija84m:
Ja sam isto za cisti beton.
Cemu tjerat estetiku u garazi? Cisto bacanje novaca u pod koji ce se brzo unistit kaj god da stavis.
Beton se fino ugladi i super odraduje svoju funkciju. Ipak je to pod u garazi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju