Ostalo > Razne offtopic teme :)
Uređenje radione/garaže
dario007:
--- Citat: zvonkec92 - 14 Prosinac, 2019, 19:03:02 ---Ljepo bu to sve samo ja bi za sebe rade iso na soluciju zbukanja pa kasnije mos i utiplat policu neku na zid ili nesta slicno ovako na knauf nemres nis a i gubis dosta prostora. Ti to uredujes kao da je stambeni prostor :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A koliko to prostora izgubis,to je zanemarivo.Zato radi izolacije lakse ugrijes zimi i ugodnije bude ljeti.
Kaj se tice tiplanja u knauf one sesir tiple su cudo,jedna deklarirano drzi 35kg u knaufu,a u praksi drzi i vise.Uostalom vec otprilike znam di ce ici police pa cu pojacati konstrukciju iza ili userafiti dasku za knauf.
Evo jedan video di pokazuje tu kisobran tiplu.Da ne gledate sve prebacite na 3:05
matija84m:
Tipla stvarno drzi iznenadujuce dobro.
A sa ovom izolacijom ti grijanje nece ni trebat. Bit ce dovoljno cigaru zapalit :frajer:
Jesi mjerio otvor na ulaznim vratima?
Ovako na slici nemogu skuzit kolko su siroka :dontknow:
dario007:
100x200cm su vrata
matija84m:
A bit ce ok.
Inace kod ulaznih vrata uvjek bolje da su cim sira. Malo ce ti falit konfora u nekim ulascima/izlascima ali valjda ces moc sve protjerat kroz otvor.
dario007:
Zavrsili smo plafon.Folija i na nju knauf ploce
Mjerenje za konstrukciju
Postavili konstrukciju
Naravno nista bez zafrkancije
I gotov zid,ploce sam sam stavljao,posto je kum morao ici...On mi je pomogao špaletu i ovu dvije velike ploce.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju