Ostalo > Razne offtopic teme :)

Uređenje radione/garaže

<< < (6/25) > >>

balki:
Te plinske trose kisik iz prostorije i nusprodukti sagorjevanja ostaju u prostoriji pa radje ne.
Sto se tice prisluskivanja cim imas aktivanog google pomocnika mikrofon cjelo vrijeme slusa sta govoris i peca kljucne rijeci- pa ko voli nek izvoli aj ja to fala necu!

dacerovs:

--- Citat: balki - 10 Prosinac, 2019, 17:39:23 ---Te plinske trose kisik iz prostorije i nusprodukti sagorjevanja ostaju u prostoriji pa radje ne.
Sto se tice prisluskivanja cim imas aktivanog google pomocnika mikrofon cjelo vrijeme slusa sta govoris i peca kljucne rijeci- pa ko voli nek izvoli aj ja to fala necu!

--- Kraj citata ---
Ja dogrijavam kat na tu pec u kuci pa nema problema.
Treba bit protok zraka i nema frke.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:

--- Citat: balki - 10 Prosinac, 2019, 17:39:23 ---Te plinske trose kisik iz prostorije i nusprodukti sagorjevanja ostaju u prostoriji pa radje ne.

--- Kraj citata ---

Meni je to bila najbolja opcija jer nemam dimnjaka,a da radim dimnjak da viri ona cijev van je ruglo,a i od nedavno sam se rijesio drva,pa mi je ova plinska za grijanje garaze bila naj opcija.

--- Citat: Dax - 10 Prosinac, 2019, 14:44:59 ---Rekao sam ti da to nis ne valja
Ili kako treba ili nikako
Kad bata Dax dode sve ce poslozit kako treba :)))))

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

Kupio sam ti rukavice,da nebus rekao da si ruke isprljao kod mene ;)

Evo danas je i materijal stigao,palete sam pribavio

Poceli smo sa radovima,izbili prozor,prosirili rupu u sirinu,namontirali i zapurpenirali u 45min

Onda su i vrata dosla na red,dole smo iskrojili siporex od 5cm i krenula montaza

matija84m:
A di je bambuca :dontknow:
Treba to dobro zalit prvo

Dax:
Baco moj ja kad prljam ruke to kosta
Tebe ne!!!!!
Ali.......
Neda mi se
Ali svi misle da je to sam tako
Respect ko proba,ali.......papa
Fusssšssšš

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk