Ostalo > Razne offtopic teme :)
Uređenje radione/garaže
PchelaUbica:
Decki sta predlazete za stavit na zid iza panka. Kakve ploče? Osb ili nesto drugo? Planiram nesto sklepati
challenbeen:
--- Citat: PchelaUbica - 07 Siječanj, 2022, 20:30:58 ---Decki sta predlazete za stavit na zid iza panka. Kakve ploče? Osb ili nesto drugo? Planiram nesto sklepati
--- Kraj citata ---
OSB je najjeftinije rješenje ...
Mali_598:
--- Citat: PchelaUbica - 07 Siječanj, 2022, 20:30:58 ---Decki sta predlazete za stavit na zid iza panka. Kakve ploče? Osb ili nesto drugo? Planiram nesto sklepati
--- Kraj citata ---
Pogledaj si ambalazne iveral ploce u iverpanu i elgradu nezz napamet cijene jedno vrije su bile oko 150 kn 280x207 cm
dario007:
Malo se radi na termo izolaciji garaze, doduše samo estetike radi da to izjednačim sa kućom. Kupio sam i novi pvc prozor da budu isti, pa sam taj dio odštemao i ugradio.
Radove izvodim sam, kum je bio jedan dan i doci ce na gletanje i završni sloj. Zidovi su katastrofa neravni, ali distancerima lajsne, debljinom ljepila i brušenjem ploča uglavnom u gornjoj zoni sam sve dobio u vagu.
Nije mi prvi put da radim, tako da iskustva imam.
Evo par slika
dario007:
Nema zafrkancije, radi se pomalo i privodim kraju. Ja sam ostatak polijepio, kum i ja ogletali sve prvu ruku,ugradio sam klupice, počeo lijepiti stirodur dole itd.
Naručio sam uzorak fasade od kuće, sreća da je stari zapisao kodove boje na fasadi od kuće,pa cu uspjeti dobiti isti silikat.
Dokupio sam još 8 vreča ljepila jer na ovak neravnom objektu se baš nemreš voditi standardu, ali kaj je tu je.
Kako su počele ove jebene vručine gledam da radim do podne i pobjegnem, pa završavam za taj dan ili ako ulovim vremena i slobodan sam i popodne nešto napravim.
Evo par slika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju