Tehnički kutak > Injection

TUNING purejeta na 70ccm

<< < (2/5) > >>

Corector:
Ja sam si uzeo u stek polini glavu. Nedavno sam se trkao s burazom cca 10min ganjanja, on na Nrgu 50, ja s Elystarom 70, i tesko ga sustizem, i tek od 80 getriba pokaze svoje. Pokusavam ga nagovoriti da slozimo i Nrga na 70 koji bi isao dosta jace od Elstara, ali on je prezadovoljan ovim vec 3 ili 4 godinu, stalno se vozi po gradu, i isao je more, a Zvonkec ga je jednom vidio kako stuca ali mora netko biti pokusni kunic za nove ideje.

Da vozim Nrga, cak bi i ostavio 50ccm, jer je to nepoderivo. A ove teske krmace su zeru slabe, a pogotovo kad obavim pretovar recimo u 2 osobe, to je vec malo zeznuto po pitanju uzbrdica i ubrzanja, dok je na ravnom cak i super.
Kad se slozi 70-tka, MORA SE preci 20tkm bez ikakvog otvaranja termo grupe, ja sam si zacrtao na toliko s Runnerom, a blizu sam te brojke pa da vidim barem karike.

Purejet 70, s duzom getribom i s normalnim skuterom te vozacem, 1000% drzi 100gpsa na ravom.

matija84m:
To je ok. Ukljucimo jos lakseg vozaca od tebe na skuteru bez pretovara i dobije se dosta.  Onda to ide bas fino.
Bas me nesto zagrijalo nesto. Jos na runeru recimo koji ima 12l rezervar. Pa to tripujes sa tankom cjeli dan. :icon_thumright:

SF2 Freak:
.

Corector:

--- Citat: matija84m - 26 Studeni, 2019, 15:52:08 ---To je ok. Ukljucimo jos lakseg vozaca od tebe na skuteru bez pretovara i dobije se dosta.  Onda to ide bas fino.
Bas me nesto zagrijalo nesto. Jos na runeru recimo koji ima 12l rezervar. Pa to tripujes sa tankom cjeli dan. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ono sto si vidio s Runnerom nije dobro podeseno, prelake su rolice i definitivno duza getriba treba. Elystar mi ide bolje nego Runner sada :D

--- Citat: SF2 Freak - 26 Studeni, 2019, 15:56:43 ---Hoceš reci da uz pomoc Peugeot glave ostvarujes ovakve impresivne rezultate  :headbang:

--- Kraj citata ---

Hocu reci kako je Polini napravio istu glavu za Piaggio i Peugeot, samo su za Peugeot malo pederasti pa ne isporucuju onaj pipac za bypass crijevo vode.

I dokazati cu kako purejet 70 dere svaku pezu, cak i onu od 100ccm. :D

matija84m:
Swap na derbia :icon_tongue:
To bi islo super. Vec je swapnut na lc pa sada moze i purejet postat. Nek bude unikat :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju