Tehnički kutak > Injection
TUNING purejeta na 70ccm
dacerovs:
--- Citat: jurkec - 26 Studeni, 2019, 14:55:58 ---Jel to na cilindar paše Polini glava za pežu tsdi?
--- Kraj citata ---
Kako jurkec prati forum hahah, mislio sam da te nema vise!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Da da, covjek otkako je presao na purejeta, nema kaj pitati.
Inace glave su po 100 eura, a ja sam si polovnu nabavio i tak je bila cijena oko 35 eura, a ovo su nove novcate Polini, i to je sada prilika da se na najlaksi nacin stjunira.
50-tka je toliko vjecna da je norman covjek nemre potrositi, zato si das gusta i puknes na 70, i to ne bude radilo nikakve probleme, niti je ista drukcije od 50-tke za odrzavanje, a komponente koje koristi, isto vrijede i za 50 klasu.
Jer ja to gazim dosta neumjereno, samo cu reci da sam presao cijelu Bugarsku pod punim neprekidnim gasom autocestom
Potrosnja 70-tke u gradu je 3.0 litre, uz preseravanje i kocenje pred sami semafor uz masu startova, 3.2l. Tko je laksi na gasu, i gdje nema semafora da stalno ubrzava, to ide i na 2.5l.
S druge strane, opca brutto potrosnja kroz amortizaciju, je takodjer na tom mizernom nivou.
jurkec:
Dacerovs naravno da pratim forum i dalje :icon_thumright:, a i pitati se uvijek ima za nekaj ti bar znas da sam tebe znal izmaltrati za kojekakve probleme s karbosima. A Corectora jos nisam pocel zivkati jer sam na purejetu tek odvozil jedva 500 km, i jedino di je bil problem prosli tjedan je u dva navrata pri startu na semaforu da se skuter ugušil na par sekundi pri kretanju. Druga stvar koju sam primjetil da je kučište injektora masno od goriva ali nisam istraživao od kud bi moglo to sliniti jer jednostavno sad zbog obaveza nemam bas nekaj vremena.
Daniel jet:
A gdje kupiti regulator tlaka jači ili obični samo da je nov..
Corector:
Za 50ccm ti ne treba jaci jer ce ti trokirati (prekida vucu na momente).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju