Općenito > Generalno o skuterima

Peugeot 2t 50i

<< < (3/7) > >>

SEMPEX:
Mozda je prerano za rasprave jer su sve modeli za 2019. Na zimu 2020.bi vec vecina trebala imat tisuću,dve kma pa tek tada prvi utisci iz prakse. Drzim fige.

dino73n:
Mene vise zanima ako je vec 2t 50i jel to ditech/purejet sistem ili je samo injektor umjesto karburatora i ubrizgava u karter kao i karb.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

SF2 Freak:
.

SEMPEX:
Da. Revolucija za 2t ili fail. Nece puno igrat reze al ako ce samo otvoreni ici 75 , super. Kazu potrosnja skoro u pola ,ulja u pola. Ima na scooterlabu kratki članak. S kitom i prenosom bi to bila ljepa priča za grad i okolicu.

Corector:
Sve je to divno i krasno, nesto novo, zanimljivo, nepoznato, neisfurano. Ajmo stati na loptu, sto je to nego jos jedan teski gmizavac :D

Injektor je direktno na cilindru, tocno iznad boost kanala, znaci kad klip zatvori sve kanale, i taman kad nastaje kompresija, injektor baca gorivo, definitivno nesto novo,ali sta mozes spektakularno ocekivati od toga? Sudeci po potrosnji, izgleda da mali dio goriva zavrsi u ispuhu posto trosi vise od dosadasnjeg 2T ubrizgavanja.

Te norme su price za malu decu, taj euro 4 je postignut s 15 katalizatora u auspuhu.

Kaze potrosnja 2.9l, zracno hladjenje, 3,4kw,.

Ima specijalni cilindar i mos se jebat, zato je purejet majka, sve dzabaleska, i puno bolje moze ici uz jos manju potrosnju. To je izmisljeno samo zato da bi se prodavalo nesto novo i zaradjivalo na dijelovima, a performanse ne nadmasuju niti karbosa niti purejeta/ditecha/tsdi-a.
2017. u kolovozu, slozen je DRevo na Runneru, s njim sam do danas odvozio oko 15 extremnih tripcina, moja misija se ostvarila i za klasu 70 injection, i dalje je spreman.

Evo pa proucavajate:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju