Majkemi razmisljam da tripnem u tom smjeru s tobom, jer ove godine su frcale iskre u tom smjeru, a Stelvio je odradjen. Ovo je raritetna prilika i evo ja ti garantiram da cu s tobom tripnuti barem do Italije kao miniimalni djir koji drapnem u jednom danu.
Ako si visi od 180cm, na Speedfightu ce ti koljena biti iznad straznjice i sve neravnine ce ti ici direktno u kraljeznicu, tako da se nemoj zajebavati s tim, jer noge su jako bitne za preuzimanje stresa, a noge su najjace. Ja vozim Elystara, ko fol udoban, a velik skuter, navikao sam tripat, ali taj izvrsava takvu silovacinu i nabijacinu u lumbalni dio da je to jako neugodno i ostavlja akutne posljedice u vidu boli ako se provozam vise od 100km u susu.
Suhi je nabijen ko pitbull i ima triperskog iskustva, ali svejedno se zalio nakon tripa s Bumbarom (Vivacity) pa taj mali medjuosovinski razmak i tvrda USD vilica raskine normalnog covjeka, to drndanje te doslovno rastrese i razvali. Puno doprinose i tvrde gume, tko je presao s ljetnih na zimske gume na autu, upravo to se osjeti i na skuteru.
Treba samo fino masinicu slozit da moze 70gpsa odrzavati i to ce biti dobro.
Ako se odlucis na purejeta, ja cu ti sve pripremit i detaljno pregledat da si bezbrizan. A dovoljna ti je i mrtva serijala s odblokiranom mapom, od priprema imas: svijecicu-remen-klizace-centralni feder. Najmanje vremena oko stele.