Ostalo > Razne offtopic teme :)
Komunikacija za motor
zvonkec92:
Mogu samo rec da od nekoristenja baterije propadaju, ja ih imam 4 rezervne da samo saltam kad se jedna isprazni ali posto kamericu koristim 2x godisnje sve baterije su u tolkoj banani da nemru ni 10min na FHD snimanja izdrzat tako da sam ju nakeljio na sajbu u auto da sluzi kao dash cam i stalno je ustekana na punjac pa nek se sad zgasi tokom snimanja ak moze 😆. Ako ces ju spajat na mob preko wifia d gledas kako snima, ocekuj 3x krace trajanje baterije. Ako nisi neki jutuber bit ce ti zanimljiva kamerica u pocetku a za mj dana ces zaborvit na nju kak sam i ja na svoju.
Ako uzmes sj5000x elite, baci oko sa kojom verzijom softwera ce doc i apdejtaj ga, dobijes jos neke dodatne opcije s ovim zadnjim i neka poboljsanja tokom snimanja
Corector:
Bas sam gledao usporedne testove neki dan, i GoPro je nenadjebiv. Makar mu je Xiaomi blizu, ali vidi se razlikam Istiina da nema modela iz starijih serija, a ovih 3 soma nabijem na kolac. Od onih drloga za 300kn odustajem i pomisliti jer kad vidim te snimke i cujem taj zvuk, komotno bi mogli reci kako je to bilo u doba Juge.
Baterija je jako jako bitna.
Jednom sam imao priliku snimati s GoPro, snimka mi je toliko zanimljiva samo zbog te kamerice da je tu i tamo pogledam dok odmjeravam tu kamericu, i htio bih bas ovo.
ivano_007:
GoPro je GoPro, al gledajući recenzije po youtubu, Xiaomi mu je najbliže od ovih jeftinijih kamera. Što se tiče baterije, treba gledat kapacitet i laku izmjenu. Na nekim GoPro si morao razvidati pola uređaja za zamijenit bateriju, to još nisam dobro prostudirao. Evo jedna dosta dobra recenzija.
luna500rr:
--- Citat: zvonkec92 - 22 Prosinac, 2019, 02:03:39 ---Mogu samo rec da od nekoristenja baterije propadaju
--- Kraj citata ---
U tebe je neka Sj ili?
zvonkec92:
SJ5000x elite, kad ju skinem s punjaca u roku 2min padne na nulu, gotova do kraja... To mi je jedino retardirano kod tih kamerica te slabasne baterije, mogli su ugurat bateriju ko u mobu pa nek bude i veca samo da traje a ovih 900mah od kojih realno nova ima 650 je smjeh. Ni kad je nova bila nije mogla snimat dugo kolko je navedenonu specifikacijama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju