Ostalo > Razne offtopic teme :)
Komunikacija za motor
ivano_007:
Nisam naiša na sličnu temu na ovom forumu, pa evo...
Gledam kupit na ebayu, ima ih raznih vrsta i raznih cijena. Ima ko neke za preporučit?
Prvenstveno za komunikaciju u grupi kad nas ide više skutrrista/motorista u đir, pa onda za razgovor na mobitel pa eventualno slušanje muzike (vidit ću koliko će mi to odgovarat)
roc:
https://www.ebay.com/itm/1200m-6-Riders-BT-Intercom-Bluetooth-Motorcycle-Helmet-Interphone-Headset-V6/123799555779?hash=item1cd3074ec3:m:mPTQP4HrNGApCcNYAJKqrmw
Imam ovu i ok je. Ne koristim ju puno, tu i tamo za duži đir. Ima jako dobar mikrofon, na integralki se do 100km/h da razgovarat bez šumova.
Baterija traje dugo. Ovu glavnu jedincu držim u jakni jer ju nisam htio stavljati na kacigu, a zgodno je što se sam automatski javi kad netko zove
(imaš 5sec za odbit poziv).
ivano_007:
E pa baš sam to tia pitat, jel se lako montira/smontira ta glavna jedinica sa kacige il kad je jednom staviš na kacigu, to je to?
Jel imaš dovoljno kabela za mikrofon i slušalice kad je staviš u jaknu?
Jel postoji jedino group talk ili možeš s nekim pojedincem nasamo pričat?
roc:
Kabla ima dosta za sve.
Jedinica se baš ne može jednostavno staviti na kacigu.
U uputama piše da istovremeno možeš razgovarati samo s jednim vozačem,
tak da za neku grupu ne zvuči praktično
ivano_007:
Najvjerojatnije ću uzet ove sa linka, vidim da ljudi imaju odličan feedback na njih.
500kn za 2 komada :icon_thumright: vjerojatno ovaj "soft" mikrofon za integralnu full face kacigu. A vjerojatno još i neku akcijsku kameru isto u tom cjenovnom rangu naručit, onda imam full opremu za vlogovat :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju