Ostalo > Razne offtopic teme :)
Elektricni kit za biciklo
3alfa3:
--- Citat: GocaKralj - 15 Studeni, 2019, 16:50:30 ---Kako divljat, ne vidim sta se ne može raditi sa el biciklom a sa običnim može. Jedina mana je što je malo teži pa su skokovi manji
--- Kraj citata ---
Pa to, tezina za pocetak, a ostalo bi bila kvaliteta koja nebi pratila naprezanja materijala ;D
balki:
Pa ima sad dobro slozenih enduro el bicikala sa 150mm+ hoda sa Bosch centralnim pogonom i slicnih s kojima se moze kvalitetno "divljati".
GocaKralj:
--- Citat: balki - 15 Studeni, 2019, 18:54:30 ---Pa ima sad dobro slozenih enduro el bicikala sa 150mm+ hoda sa Bosch centralnim pogonom i slicnih s kojima se moze kvalitetno "divljati".
--- Kraj citata ---
Za te pare mozes uzet nekog ktma exc i jos neko enduro biciklo i ostane ti viska para :D
3alfa3:
Naravno, ne mislim potrosit brdo para, par soma kuna bi bio max, a za to jedva i obicni bic mogu kupit. Zato ga i ne kupujem.
Stedim lovu za proljece: Z900 novi predstavljen neki dan na EICMA-i, tam negdje krajem 4. ili pocetkom 5. mjeseca je u garazi ;D
luna500rr:
ne treba mješati kruške i jabuke, od bicikla ne treba očekivati isto što i od motora...al npr u nas bicikl možete voziti i po nogostupu i po cesti, moji s 1000W i 20kg i dalje nisu problem prebaciti preko zida ili negdi uz stubište, u zgradu...sa skuterom/motorom to nije slučaj...kao što nije lip osjećaj s biciklom po brzoj cesti voziti ili duži đir napraviti, što je na skuteru gušt...
Ja sam jednom kolegi s posla složio el bicikl samo iz razloga sto mu iz solina do splita na posao treba gotovo ura vremena zbog gužvi, dok s biciklom isti put prijeđe za 15min...isao je na početku s običnim biciklom al svaki put kad bi došao na posao morao bi se presvući jer bi bio mokar, umoran i nikakav...sa biciklom na struju ide bez frke niti zapuhan bude niti ništa, po pravcu uz pedaliranje prijeđe 60kmh, al najugodnija je vožnja nekih 30-40kmh ovisno o vjetru i cesti...
U hr ima toliko el bicikli kojima malo koji skuter može parirati u ubrzanju, ali ništa to nije legalno niti nešto stabilno...sada su tek izašli el skuteri i još će proć neko vrijeme dok se oni ne počmu tunirati...ja sam već dva tunirao, etropolis i neko kinešče 1500W :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju