Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (20/285) > >>

matija84m:

--- Citat: SF2 Freak - 08 Studeni, 2019, 21:03:05 ---NAjpametnije 50cc serijala vozis se vjecno. Vario , SC08 i malo dulja geba. Cilindar malo picnut tek tolko , lulicu 18mm i ustelat.

Meni Bumbar i sa serijalom full super ide. 85po satu uvijek .

--- Kraj citata ---

Uh za auspuh jos nisam siguran sta ce ic. Svida mi se kako je to radilo sa sutom. Mozda malo slabiji spuh ce ic ali otom potom. Problem je sta nemam duze getribe ali to ce bit kako bude.

--- Citat: PchelaUbica - 08 Studeni, 2019, 21:04:59 ---Brale pa sta je sa onim celindrom  ?

--- Kraj citata ---
U steku je lako ga stavim i vozim. Ta opcija uvjek igra. Nista nije otpisano.

PchelaUbica:
A jbt taman kad si ga sredio do jaja ti ga skines haha
Stavis rezo spuh, nece serijali nist biti :)

Corector:
Ako je cilindar imao jasne tragove honanja, a klip one crtice po sebi onda je to ducan.
Sad malo 50tku provozaj da skupis energije za nove izazove :D

matija84m:

--- Citat: PchelaUbica - 08 Studeni, 2019, 22:02:09 ---A jbt taman kad si ga sredio do jaja ti ga skines haha
Stavis rezo spuh, nece serijali nist biti :)

--- Kraj citata ---

A zima je duga. Ako ne zadovolji sve kriterije naravno da cu naserafit nesto jace.
Neko vreme je bila serijala slozena vec i to je bas bilo zadovoljavajuce. Ako izvucem performanse kao slabiji base to je to onda.
Ocekivana potrosnja je ispod 4l
Trajnost
Pouzdanost
Samo ako projekt uspije bit ce to masina za tripovanje za sljedecu sezonu :toothy10:
Kriteriji su visoki tako da mora sve ispunit.

matija84m:

--- Citat: Corector - 09 Studeni, 2019, 00:33:29 ---Ako je cilindar imao jasne tragove honanja, a klip one crtice po sebi onda je to ducan.
Sad malo 50tku provozaj da skupis energije za nove izazove :D

--- Kraj citata ---

Je ducan je :icon_thumright:
Sve pregledao inace nebi ni uzimao. Pa imam termogrupa i u steku ali ne ovako dobrih.
Ako izvucem jos 10% vise snage nego na atlantisu, a trebao bi. Nema dvojbe da ce ostat u upotrebi za voznju :toothy10:
Kriteriji su visoki i mora sve zadovoljit.
Mora ic jako zestoko a znam da moze.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju