Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (19/285) > >>

matija84m:
E da voznja je dugo trajala. U jednom dvorisnom tripu popustila brtva glave. Anifriz je izbilo na posudu odma sam znal o cemu je rijec.

Nije mi jasno zasto se to dogodilo :dontknow:
Odma ispusten antifriz dok nije zacuril u blokove da unisti sve. I odma raskapanje dok nije kasno. Osim brtve nema drugih ostecenja. Od veselja nisam stigo nista slikati. Uglavnom slozeno je sve ispocetka sa polovnom brtvom ovaj puta. Stanje je pali vozi do kada ce vidit cemo....
Na rubu sam zivaca od tih silnih pehova koji su krenuli i ne misle stat :angry9:

Osim lose brtve sumnjam na premali squish odnosno preveliku kompresiju da je krivac za ovo probijanje brtve.
Usput sam dodatno podigal cilindar tako da je sada squish 1mm sto je vise nego uredu i trebalo bi bit ok.

matija84m:
Vreme se malo popravilo. Ajde da napokon ispeljam motor iz garaze a i da testiram kaj je slozeno i kako se ponasa.

Plan je opalit barem nekoliko sati dok je vreme ok. Da se uvidi kako bum dalje sa stelom.

matija84m:
Serafit se mora :toothy10:

Bit ce ovo jos jedan pokusaj prelaska u klasu nize.
Nabavljena serijska termogrupa u super stanju. :toothy9:

Kako stvari stoje ima 14 000 kilometara :dontknow:
Izgleda kao novo.
Odradeno turpijanje ispuha i slozeno za probu.

Zbog loseg vremena nije postelano sve kako bi trebalo. Isprobano samo na kratko ali je obecavajuce. Bit ce sa tim dosta posla da se dotjera na zeljeni nivo. Ali se ne odustaje. Sad idem do krajnih granica sa 49cc. Plan je dobit pouzdanost i dugotrajnost sa cim vise snage na kotacu.

SF2 Freak:
NAjpametnije 50cc serijala vozis se vjecno. Vario , SC08 i malo dulja geba. Cilindar malo picnut tek tolko , lulicu 18mm i ustelat.

Meni Bumbar i sa serijalom full super ide. 85po satu uvijek .

PchelaUbica:
Brale pa sta je sa onim celindrom  ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju