Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
Lepljiva ili rastepljiva :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
matija84m:
Kako je novi projekt zapocet sada mi treba due+ pa sam prisiljen skinut ga prije ili posle. Ajde budem odma da mi je spreman za slaganje na drugu masinu.
Za ovdje vec imam spremno kinesce koje ide na testiranje nakom turpijanja. Sve ide glatko svojim tokom ali kod stezanja glave mi pukne jedan brezon :angry9:
Tako se rutinsko slaganje zakompliciralo i oduzilo zbog vadenja brezona. Slozio drugi brezon i termogrupu. Zato mi sada fali koji sat da bude u voznom stanju danas kako sam planirao.
matija84m:
Ovo zamorce nikako kompletirat, uvjek nesto fali kako sam djelove prebacal na derbija.
Uspio sam ga slozit u vozno stanje pa cu pomalo pribavit da to bude kako treba.
Corektor je poslao dreva kojeg sam montiral. Trebalo je skupit 1mm brtvi da se podigne cilindar.
Ostaje mi muka oko prenosa dok ne pribavim neke djelove. Tako za pocetak slazem polutku od fly 100 koja je jos kod mene na testiranju i malossi crni centralni. Jer mi fali jos jedan ljubicasti trenutno.
Variomat stavljam serijski jer je mhr na remontu.
Auspuh gianeli rekord, jer je shoot na derbiju.
Ovo je kao neka rezerna postavka koja vozi solidno, ali shoot jako fali, bas se osjeti nemoc dreva sa slabijim spuhom :angry9:
matija84m:
Odlucio sam oprat detaljno ovaj anlaser koji sam dobio na blokovima. spojio i zacudo radi. Pa kad je vec ispravan neka bude i cist u steku.
Ispod extremne prljavstine se krije sjaj i svi djelovi su u dobrom stanju :icon_thumright:
image hosting for forums
Corector:
Kad ovako provjeris anlaser, po potrebi promjenis cetkice, i sredis kontakte, on je pouzdaniji od kurble. Na 70ccm kad se primarno koristi kurbla, potrose se zubi na zupcaniku koji uzubljuje radilicu.
Pogotovo na BBu.
I sve je dobro dok imas crne, garave i masne prasine u anlaseru. Zlo je kad zateknes hrpu friske prasine, jos ako u cetkicama ima bakra, sve se sjaji, e onda je anlaser vrtio u top speedu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju