Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (149/285) > >>

zvonkec92:

--- Citat: matija84m - 24 Rujan, 2020, 09:52:09 ---Vidi mrale kako drevo moze bit pocepan i jos vozi :icon_thumright:
Kompresija bila 7 bara cak

--- Kraj citata ---
U istom stanju je bio i moj bivsi drevo za relija pa sam s tim propuhom kroz karike u stopu pratio clana ditek sa drevom i extrom.. Uopce nije lose isao taj zdrapani cilindar

matija84m:

Svaka cast na trudu oko stihova :headbang:
Ovo bi trebalo i uglazbit. Ali polako imas vremena za to.

A zvonkec neznam ni ja kako to vozi :dontknow:
Klip je sav crn kako garez prolazi kroz karike :toothy12:
A sada kad imam i prvu kariku u funkciji pa ide odlicno. Vise ne brljavi sa okretajima, nego odma zakuca na 10 000 i ide kao nov. A to je zanimljivo kod base cilindra koji ima niske tajminge. Kad bi imali tako podrapan midrace cilindar to nebi moglo upalit. Da slucajno upali u voznji bi se jako osjetil pad performansi....
Zato base zakon :icon_thumright:

Iako mi nije bas jasno zasto je ta karika pukla :dontknow:
Ali neznam ni kada je pukla, jer razlika je bas mala. Odaziv na gas je bio losiji dosta, a sve ostalo je zanemarivo bilo.

dario007:
Klip se drzi jer je jedno godinu dana odstajao u poplavljenoj masini,hehhe

matija84m:
Da da voda ga ojacala :icon_thumright:
Ali je klipcek vertex i jos je u toleranciji sa tvornickim risevima. Dobio je nove karike, bolcnu i osigurace pa tako mora vozit. ;D

matija84m:
Bio sam znatizeljan vidit u kakvom je stanju filter zraka? Mozda bi ga trebalo oprat?
I naletim na ovo da je pocepan, poceo se raspadat.

Bez obzira kaj je zrak vec jednom prosao koz filter i sada ubiti prolazi drugi put zamjenit cu ga.
Kao i za mali airbox uzimam polini, jer je filtet ok i gusta je spuzva. A bogami i debela. Tako da nikakvo smece ne nalazim na putu izmedu filtera i karba.

all night petrol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju